kmotrik ekrajnak nějaký posun? povedlo se něco zjistit? Mám přes Peering připojené 3 partnery a nepozoruji ani u jednoho problém. DSI DATA má dle dostupných info v peeringu 210Gbit a ani jeden port není saturovaný. Zajímavostí je že z tvého tracert to jde do NIXu na peera PODA. Ty mají v NIXu 100G porty taky se nezdají saturovaný. Následně už jde hop na IP SuperNetworku. PODA má vůči peeringu 2100GE - tedy ani tady bonding nějak nepředpokládám nemají ale veřejně dostupné grafy.
ekrajnak kmotrik posun je taký, že všetky menované spoločnosti si túto diskusiu uz našli a prečítali. Dostal som dokonca telefonát, aby mi podali vysvetlenie. Problém je na strane DSi Data, opravu plánuju koncom mesiaca. Peering.cz je v tomto nevinne. A tá spojitosť s Telekomom je úplne nesúvisiaca vec.
psichac U mna sa nieco zmenilo vcera 2.1.2023 o 18:00, narast z 9ms na 15ms, ale traceroute je rovnaky ako predtym. Ale aj vcera vecer, aj teraz, 15ms rovna zelena ciara a stranky loaduje ako nic.
ekrajnak psichac keď len táto diskusia stačila k vyriešeniu problému .... tak s radosťou, aj nabudúce 🙂
psichac tak skoda ze to nesuviselo, uvidim ako dlho to vydrzi opat. Niekedy treba proste "externy monitoring", to pozname aj my... Klient zavola skor nez nieco zistime 😃