Dobrý den,

pro základní školu hledám nějaké řešení, které by umožnilo návštěvě / osobě, která zapomněla čipovou kartu, zazvonit na "zvonek" s tím, že by došlo k přesměrování na mobilní číslo. Existuje prosím něco takového. Vím, že je to strohý popis, nicméně zatím spíš hledám informace, co vůbec hledat, jakou značku, na koho se obrátit apod. Hledám v rámci šetření co nejlevnější řešení. Nenapadá někoho něco prosím?

Jen tak rychle jsem koukl po netu, co se nabízí a našel jsem např. tohle - https://www.alza.cz/evolveo-ringo-db2-bezdratovy-chytry-videozvonek-zvonek-do-zasuvky-d7389466.htm#recenze

pepulis Jakýkoli SIP zvonek, osobně používám 2N.

co si nedas normal hikvision zvoncekovi set a tam ti to vie zvonit aj na mobile ..
    staci mat len data zapnute..

pedro4444 taky jsem chtel doporucit, ale ta cena, tusim 9k za to chtej

o 2 roky později

Nechce se mě zakládat nové téma tak oživím toto:

Prosím o radu jaký smart zvonek do domácnosti pořídit? Požadavky:
      1 - připojení kabelem UTP (ideálně data i POE), WIFI nechci
      2- volání na android mobil
      3 - vnitřní jednotka (nemusí být LCD) stačí obyčejný zvonek

Díky

Dahua, nebo Hikvision, obojí funguje přes cloud, Dahua jde připojit i k SIP serveru, to máme vyzkoušené, Hikvision asi taky, nemáme to odzkoušené.
        Popřípadě 2N, ale to jsi cenově jinde...

Zrovna dnes jsem narazil na něco od Emos. Zjevně to funguje :-)

honzam Kromě číny se dá sehnat i řešení od Unifi, a to jak Doorbell v řadě Unifi Protect spíše právě pro domácnost: https://store.ui.com/us/en?category=cameras-doorbells, kde pořídíš jak zvonek tak vnější jednotku jak na wifi tak na Ethernet s PoE, nebo pak i dospělejší řešení Unifi Access: https://store.ui.com/us/en?category=all-door-access kde seženeš i vnitřní jednotky s displejem , ale to už je spíš někam do firmy.
          K obojímu ale musíš mít Unifi konzoli (alespoň UCK-G2-Plus/UCK-G2-SSD).

Mam navyse Hikvision IP sadu DS-KIS602(B) ak by ma niekto zaujem ?

crazyape Konkrétně máš jaký zvonek? Pár instalací Unifi Access mám a funguje to parádně, ale ten zvonek do Unifi Protect jsem ještě neměl příležitost nasadit a zajímaly by mě zkušenosti, vypadá to podle všeho velice pěkně...

jcltm Ta první jednotka - vyprodáno. Mají pouze WIFI a to nechci.
                To další unifi access je zase cenově mimo pro rodinný dům

Levian Stáří? Cena?

honzam Je to nove, nebvybalene. Rok mi to uz lezi na sklade, nemam to kam dam. 200€ ?

honzam Zkus se podívat na místní distributory jestli neseżeneš skladem.

jcltm mam doorbell pro, je to velice hezky kus hardwaru 🙂

crazyape No já po něm právě taky pokukuju, jediné co mi přijde škoda je to, že k tomu nemají vnitřní jednotku s displejem a neumí to otevírat zámek, prostě jenom chytřejší zvonek. Ale na to už je tu Unifi Access.

jcltm oni kdysi psali ze v nějakých novějších verzích to bude umět dokonce i otisk prstu myslim. Ten zvonek ma takový čtvereček na sobě který by mohla byt čtečka prstu. Jenze ubnt … oni slíbí cokoliv 😄

📡 Telekomunikace.cz