z praxe :
já řešil s nimi podobný problém v Sušici, kde si pán stěžoval stejně. odpověděli mi, že přeci jen cAP-2nD je už dost staré zařízení a taky to tam řídil switch, byť CRS125 ... ale jako to 1core MIPSBE tak to Vaše je 1core ARM
styděl jsem se skoro replikovat zákazníkovi tuto hlášku z podpory. Zákazník pochopil, bez mrknutí oka objednal 2 x RBcAPGi-5acD2nD /tehdy nebyl ještě XL vzal by asi i to/ a já radši neprovokoval ničím
za týden objednal dalších 5ks, že to pomohlo skvěle, navíc rychlost se prý zvýšila....a přestěhoval ještě preventivně ten
CAPSMAN z CRS125 za RB4011 co koupil navíc. od té doby žádný problém, nemůže si to vynachválit, byl jsem tam několikrát, rychlost přes 200mbit z bodu
já sám na Pradědu kde školím, jsem instaloval CCR1016 jako GW, takže výkon dostatečný a k tomu 20 RBcAPGi-5acD2nD /některé staré cAP-2nD jsem vyměnil, navíc dodal, prostě sjednotil/ a také si nikdo nestěžuje
holt asi stačí spíš vyzkoušet a sáhnout po tom pravém. proto se právě lidi rádi pak chodí ke mě vzdělávat na školení, že tyto informace vyměňujeme mezi sebou jako příjemnou maličkost navíc ;-)
za mě, budete mít problém v jakékoli verzi, dokud nezměníte HW, prostě switch není na management CAPSMANa a ty cAP-2nD jsou prostě morálně zastaralé...je to za mě v praxi věc vyzkoušená