Jdu si za vámi po čase pro radu či tip, protože už nevím kam sáhnout.
V posledních cca. 3měs. jsem se u cca. 6ks PoE switchů HikVision/BCS/TPLink setkal s tím, že mám-li takovej switch v síti, tak buď nvr kamery nevidí, ač na síti jsou, jsou v tom samém switchi, nebo vidím kamery v tom switchi, ale nevidím zbytek sítě, ač na výstupu za wifi pojítkem všechno vidim. To je poslední issue, se kterou jsem se dnes pral.
Nějakej areál.., kde jsou kamery různě rozesety, připojeny přes metal, opt i wlan. Nová lokace, 2 nové kamery, je to tam na ubnt 5 ac, tak Loco5AC, spojeno, vidim celou síť, ale jakmile to píchnu do switche, tak vidim jen kamery na té nové lokaci. Pojítko se nerozpojilo. Jakmile se píchnu zase do injektoru, vše vidim.
Zkusil jsem 3 různý, nový i starý switche HikVision, novej tplink, kterej byl k dispozici a nic. Zkrátka pořád to samý. Ale dal jsem vetší od Hiku, 8x poe+2x glan uplink a jede to. To jsem sice rád, ale už mě to začíná děsit a dost to prodlužuje dobu montáže, nehledě na potřebu mít s sebou furt nějakou zásobu.
Tak se chci zeptat: setkal se s tim někdo? Řešil někdo takovej úlet?
Nemám nápad co by to mohlo být. Kabely nové, propojovací patchkabel jsem i měnil, až ten větší Hik zabral.
Díky za nápady
(proč poe switch takovejch značek? Je to pro mě dobře dostupný, dosud nebyly problémy, cena neni špatná)