ADSL od T-mobile - přechod na Terminátor
- Upraveno
jcltm vlastní zkušenost na několika přípojkách - nedají na všechny jsem nakonec sehnal po bazarech Terminátor sám, a mohl jsem já i zákazník hrozit čímkoliv dokonce jsem několikrát řešil s jejich techniky odpověď vždy stejná náš prémiový modem bonding umí - tečka. To už u O2 to bylo před asi rokem a půl jednodušší tam stačilo říct nedáte ? jdou k metronetu a najednou to šlo.....
jcltm
Nestalo se mi, je to možné, na testech co jsem dělal se mi to neprojevilo, protistrany ani v jednom případě neznám
theitman Terminátor sám o sobě má velký vliv na funkčnost internetu i na jednopárové lince, protože funguje mnohem lépe než kterýkoliv jiný běžně používaný modem u zákazníků
Tohle se taky nedá obecně napsat. Terminátor funguje dobře primárně proto, že si za něj můžeš dát vlastní slušný router a samotný HW je co do specifikací celkem highend. Prostě je lepší než krám za tisícovku s pomalým SoC a nevyladěným firmwarem co je zároveň i wifi AP, router, switch a kdo ví co ještě. Co se týče kvality VDSL modemu v něm, nemyslím že by to byl zas až takový rozdíl.
jcltm Myšleno v tom smyslu, že drtivá většina zákazníků, která si stěžovala na problémy má po nasazení teminátoru klid, a je jedno jestli byl předchozí modem v bridgi nebo ne a jestli to byl 3312 nebo o2 shit box, byla to reakce na konstatování že pohá změna vdsl modemu v bridgi na terminátor nemá žádný vliv
- Upraveno
theitman Tohle bude asi nějaká specialitka T-Mobile, dobré vědět. Já dávám všude kde není jiná možnost Metronet a tam mám Terminátor automaticky. Nevidím důvod dávat jiného ISP, cena je dobrá, veřejka + funkční nezmršené IPv6 v ceně, co chtít víc...
Takže i na bondingu si můžeš vyměnit ten jejich krám za Terminátor z bazaru a funguje to?
jcltm přesně za mě metronet top ale někdy zákazníka prostě nepřesvědčíš to je samé jé já tam mám tolik a tolik telefonů tam to můžu mít za 199 metronet za 500 a bla bla bla a televizi k tomu a je jedno jestli je to TM nebo 02
SPOILER - většina mých zákazníků co internet potřebují k práci a mají vdsl už k metronetu přešla