(tady se mi podařilo poprvé ve vzduchu na 5GHz udělat latence 0ms dodávám, že stabilně ) propustnost v jednom směru 35Mbit/s (taky dodávám, že stabilně)
Jo, to se mi taky jednou podařilo, při plném zatížení linky byli pingy 0ms, pak jsem si uvědomil že pingám na špatnou stranu spoje ;)
neviem co sa ti na tom nezda... mam dva take spoje.
jeden je v turbe, nstream, 2 x 27db dcom anteny, vzdialenost 3,5km, sr5 karty, vykon stiahnuty na maximalnu moznu hodnotu, fixnuta rychlost na 54mbit.
pri 20mbit realnej prevadzke su tam odozvy 0-2ms. do 10 mbit realnej prevadzky je to 0-1ms a stabilne!!!!!!!!!!!!! nekolise to. velmi zriedka sa zvysi ping na 5-6ms, inak nic.
dalsi spoj: obycajny nstream, bez turba, 2x24db jirous, vzdialenost 350m, cm9 karty, vykon 0db, fixnuta rychlost na 54mbit.
pri 20 mbit realnej rychlosti to chodi 0-3ms, do 10mbit zvacsa stale 0ms. pri 30mbit realnej prevadzke som to neskusal. skusim dnes a napisem.
treba si ale uvedomit, ze pri danych spojoch mam maximalne cistu freslenovku, vykon prakticky na 0db, teda neprazim do karty skoro nic, rusenie v danych oblastiach minimalne. akurat je to trosku horsie s rusenim tam, kde je ten 350m spoj.
mam asi dalsich 5 nstream spojov, ale nikde sa to nesprava tak krasne ako tu. proste je naozaj problem najst cisty kanal a vyladit to do idealu.