⛔️ Demo vlákno ukazující jak se na fóru nechovat (Bylo Summit 10,17, 24/17)
davidp promin, ale blbcum a idiotum uz nechci reagovat ... Pokud nekdo nechape co znamena nabidku zaslat do PM, tak at mi radeji nepise, protoze si umim predstavit jak by probehl zbytek obchodu...
12 lidi mi napsalo a z toho 8 lidi " jaka cena, co za to chces, kolik za to "... nechapu to a asi ani nechci chapat , berme to tedy ze je to takova strasne slozita sifra mistra a ten kdo ji rozlusti se vubec muze uchazet o nabizene zbozi, zbytek ma proste smulu.
besito Bohužel jste jako jiní nedokázal vylustit šifru. Přijměte prosím moje vřelé doporučení a procvičte si četbu, díky tomu se při další příležitosti možná budete moci ucházet o nabízené zboží.
Ne a teď vážně, prosím raději mi nepište pokud opravdu nedokážete přijmout požadavek prodávajícího o nabídnutí ceny... je fakt zvláštní paradox, že když uvedu v inzerci cenu, tak dostávám typické reakce na to, že nabízím tolik a tolik, protože a protože... ale když chci rovnou dostat nabídku, tak až na výjimky to nikdo nechápe xD.
Pro neandrtalce, ukazuji jak si představuji " nabídku do PM "
Ahoj, potřebuji doklad, jsem plátce, nabízím v ceně bez DPH, nebo v konečné cena od neplátce:
1) 10GHz BTD 120cm ant 750 Mbitu
ant. nevyužiji, ale odvezu, cena za spoj 42 tis.
3) 17GHz BTH bez ant 900 Mbit
pokud se jedná o celý spoj BTH 17/24, pak 35 tis.
4) 24/17 GHz GTD 120cm ant 2 Gbit
ant. nevyužiji, ale odvezu, cena za spoj 58 tis.
Děkuji Miloš
Nebo
Dobrý den, už jsme od vás nakupovali, snad nevadí, že píšu sem. Summity moc nepoužíváme ale využití by se našlo, ikdyz asi ne všechny.
1) 10GHz BTD 120cm ant 750 Mbitu - nenajdem využití
2) 17GHz nevím zkratku, 60cm ant 350 Mbit - 29.000,-
3) 17GHz BTH bez ant 900 Mbit - 39.000,-
4) 24/17 GHz GTD 120cm ant 2 Gbit spoj kupovaný v roce 2020, ale po nepovedeném update, byl spoj vyměněn 12/2022 za zcela nové jednotky. - Máte to jak doložit, že jsou jednotky skutečně nové ? Pokud ano, tak 87.000,-
Děkuji za odpověď.
To znám…
Dobrý den, přikláním se k (besito) a zřejmě by měl orel005 ubrat.... Je to hulvácké až drzé !! Jinak přeji hezký den.
- Upraveno
jisi A mě je úplně u zadele ke komu se priklanis xD. Já nehodlám 150x každé jitrnici opakovat to samé. A pokud to nestačí napsat slovy PROSÍM O NABÍDKU DO PM, tak hold jsem musel pritvrdit a napsat to zcela drze a hulvatsky s nadějí, že to pochopíš i ty...
Pokud je někdo tak jeblej, že neprecte správně ani jednu větu, ignoruje zprávy ve vlakne a stejně napíše " kolik za to chceš " tak k čemu je pak to fórum ? Jestliže se nečte obsah ?
Každý děláme chyby, kdybych se spletl a nedocetl se základní pravidlo prodávajícího, nastoupila by u mě sebereflexe a omluvul bych se, rozhodně bych se neurazil...
Tvá reakce je nízká na to, abych tomu oponoval. Nechci nikoho poučovat o slušném chování. I tak přeji hezký den, Jiří
orel005 No, kdybys opravdu napsal "PROSÍM O NABÍDKU DO PM", bylo by zřejmé co tím myslíš. Ale strohé "NABÍDKU DO PM" si může každý vyložit jedním i druhým směrem. Nu což, psaní Ti zřejmě nejde a časem se třeba zlepší. Ale jsi dobrý v oboru a to se cení.
V každém případě s tímto chování o Tvé spoje nemám zájem, protože i tuto složku obchodu hodnotím. Třeba příště, pokud ubereš na hulvátství.
besito Jasný, no tak pokud z toho mého topicu nebylo tobě jasný co chci, tak je pak cokoliv dalšího marný xD sry...
Co jineho by to mělo podle tebe znamenat ? Nebo víš co, nereaguj na to - nechci to vědět ( nepotřebuji to vědět ).
Až si dáš na dveře hotelového pokoje o dovolené cedulku NEKLEPAT... tak ti přeji aby každý idiot zaklepal na dveře a argumentoval podobně jako ty, tj. Kdyby jste tam měl: NEKLEPAT NA DVEŘE TOHOTO POKOJE 268, PROTOŽE SI TO NEPŘEJI A NECHCI KAŽDÉMU OTEVÍRAT DVEŘE POKOJE 268, tak bych to věděl, že tím nemyslíte třeba NEKLEPAT SE KOLEM PRUCHODU KOLEM DVEŘÍ 268...
A taky ti přeji aby až ti zaklepe někdo po 10. aby si se choval kultivovaně a nebyl hlavně drzi, na ty chudáky neznalé tvého vzkazu na dveřích.
A taky ti přeji aby až to budeš na chodbě hotelu řešit s osobou která ti zaklepala na dveře, aby šel kolemjdoucí, slyšel ten rozhovor a při další cestě ti zaklepal na dveře a zeptal se tě, zda může klepat stehnama o sebe, protože slyšel jak sis stěžoval před chvilkou jiné osobě o tom, že ti nemá klepat na dveře a jemu nebylo dostatečně jasné z toho rozhovoru, zda se tím myslí právě i klepání stehny o sebe... xD
Demagogie²
"Nabídky, které jsou nabídky, prosím do PM"
Zamyslete se nad tím jestli si blbec může uvědomit, že je blbec a pak se navzájem přidejte do blacklistu...
Borci, domluvme se, že za takovéhle chování už budou bany bez varování. Mě taky nebaví furt dokola řešit varování a nahlášené příspěvky. Nehledě na to, že jsou to pořád ti samí asociálové. Proste neumíš se chovat, bum, ban na 7 dní. Hotovo.
dvojí, možná trojí metr v praxi. Klidně mě zabanuj. Já jsem nikoho jmenovitě neurazil. Mluvil jsem obecně a v množném čísle. Pokud je někdo potrefená husa ( mohu tak nazvat i sám sebe, ikdyz jmenovitě asocial nebyl určen ) a vidím v tom urážku na svou adresu, tak
.
To bohudík nemáš pravdu.
Asociálnost není vždy vnímána jako negativní vlastnost, ta v minulosti byla využívána jako způsob projevení nesouhlasu s populárními či prosazovanými trendy. V určitých náboženstvích je také vnímána jako pozitivní vlastnost.
zdeneksvarc
Ja vim co je asocial a ve slově vidiM melo být vidí ( T9 opravila ). Mluvil jsem o druhých kteří se urázi tim, ze si to vztahnout na sebe
zdeneksvarc Děkuji, slušné chování by mohl být základ tohoto fóra. Jiří
Toto vlákno zamykám. orel005 má ban na 7 dnů. Omlouvám se za jeho chování.