Tvá reakce je nízká na to, abych tomu oponoval. Nechci nikoho poučovat o slušném chování. I tak přeji hezký den, Jiří
⛔️ Demo vlákno ukazující jak se na fóru nechovat (Bylo Summit 10,17, 24/17)
orel005 No, kdybys opravdu napsal "PROSÍM O NABÍDKU DO PM", bylo by zřejmé co tím myslíš. Ale strohé "NABÍDKU DO PM" si může každý vyložit jedním i druhým směrem. Nu což, psaní Ti zřejmě nejde a časem se třeba zlepší. Ale jsi dobrý v oboru a to se cení.
V každém případě s tímto chování o Tvé spoje nemám zájem, protože i tuto složku obchodu hodnotím. Třeba příště, pokud ubereš na hulvátství.
besito Jasný, no tak pokud z toho mého topicu nebylo tobě jasný co chci, tak je pak cokoliv dalšího marný xD sry...
Co jineho by to mělo podle tebe znamenat ? Nebo víš co, nereaguj na to - nechci to vědět ( nepotřebuji to vědět ).
Až si dáš na dveře hotelového pokoje o dovolené cedulku NEKLEPAT... tak ti přeji aby každý idiot zaklepal na dveře a argumentoval podobně jako ty, tj. Kdyby jste tam měl: NEKLEPAT NA DVEŘE TOHOTO POKOJE 268, PROTOŽE SI TO NEPŘEJI A NECHCI KAŽDÉMU OTEVÍRAT DVEŘE POKOJE 268, tak bych to věděl, že tím nemyslíte třeba NEKLEPAT SE KOLEM PRUCHODU KOLEM DVEŘÍ 268...
A taky ti přeji aby až ti zaklepe někdo po 10. aby si se choval kultivovaně a nebyl hlavně drzi, na ty chudáky neznalé tvého vzkazu na dveřích.
A taky ti přeji aby až to budeš na chodbě hotelu řešit s osobou která ti zaklepala na dveře, aby šel kolemjdoucí, slyšel ten rozhovor a při další cestě ti zaklepal na dveře a zeptal se tě, zda může klepat stehnama o sebe, protože slyšel jak sis stěžoval před chvilkou jiné osobě o tom, že ti nemá klepat na dveře a jemu nebylo dostatečně jasné z toho rozhovoru, zda se tím myslí právě i klepání stehny o sebe... xD
Demagogie²
"Nabídky, které jsou nabídky, prosím do PM"
Zamyslete se nad tím jestli si blbec může uvědomit, že je blbec a pak se navzájem přidejte do blacklistu...
Borci, domluvme se, že za takovéhle chování už budou bany bez varování. Mě taky nebaví furt dokola řešit varování a nahlášené příspěvky. Nehledě na to, že jsou to pořád ti samí asociálové. Proste neumíš se chovat, bum, ban na 7 dní. Hotovo.
dvojí, možná trojí metr v praxi. Klidně mě zabanuj. Já jsem nikoho jmenovitě neurazil. Mluvil jsem obecně a v množném čísle. Pokud je někdo potrefená husa ( mohu tak nazvat i sám sebe, ikdyz jmenovitě asocial nebyl určen ) a vidím v tom urážku na svou adresu, tak
.
To bohudík nemáš pravdu.
Asociálnost není vždy vnímána jako negativní vlastnost, ta v minulosti byla využívána jako způsob projevení nesouhlasu s populárními či prosazovanými trendy. V určitých náboženstvích je také vnímána jako pozitivní vlastnost.
zdeneksvarc
Ja vim co je asocial a ve slově vidiM melo být vidí ( T9 opravila ). Mluvil jsem o druhých kteří se urázi tim, ze si to vztahnout na sebe
zdeneksvarc Děkuji, slušné chování by mohl být základ tohoto fóra. Jiří
Toto vlákno zamykám. orel005 má ban na 7 dnů. Omlouvám se za jeho chování.