fabinek1 Ahoj, mám tu: 35ks POE Mikrotik Gigabit injector - většina z nich nikdy nepoužitá a zabalená 25ks Mikrotik zdroje 24V 0,38A - většina nová prosím zájemce do SZ
danvar fabinek1 , Dobrý den, mám zájem o zdroje i injectory. Jsou ještě k dispozici? Děkuji předem za odpověď
3com Nebudu se cpat do kseftu. Tak jen kdyby nahodou se to vse prodalo a nekdo mel zajem o dalsi kusy tak mám k mání cca 500ks úplně nových nikdy nepoužitých. O zadne cene smlouvat nebudu v ucte k tomuto inzerentu. Az rekne ze to ma vse prodano tak teprve zacnu nekomu odepisovat.
3com SerhiiM Jak jsem psal výše nebudu se zakladateli tohoto vlákna cpat do kseftu. Az napise ze ma prodano nebo toto vlákno bude smazáno tak teprve zacnu s nekym komunikovat. Chvilku pockam jestli se to nestane a pak vytvorim svoje solo vlakno, kde uz to pujde resit verejne bez pokory k tomuto prodejci a bude vse mimo jeho kseft. 😌
danvar Dobrý den, měli bychom zájem o POE Mikrotik Gigabit injector a Mikrotik zdroje 24V 0,38A. Pan Fabinek psal, že už má vše prodané. Tak až to spustíte, prosím, ozvěte se. Děkuji
danvar Dobrý den, měli bychom zájem o POE Mikrotik Gigabit injector a Mikrotik zdroje 24V 0,38A. Pan Fabinek psal, že už má vše prodané. Tak až to spustíte, prosím, ozvěte se. Děkuji Potřebuji klidně 100 a 100. Jaká je cena?