jcltm hocimin1 Tak zkus tu verzi co doporučuje @myghael , ono to nemusí být nutně tak že ta podpora padla při přechodu mezi velkými verzemi. Mohlo to padnout právě s 6.1. To že ti šlo ty staré přemigrovat do ver. 7 bude podle mě spíš bug než feature. https://community.ui.com/questions/Select-UniFi-Access-Point-AP-Models-Obsoletion-Date-March-1-2021/65487283-ce9d-49f4-85b9-b6aa54659ef7
minich_m Vo verzii 7.5.174 mám niekoľko UAP, firmware 4.3.28. UAP boli adaptované už veľmi dávno, následne len upgrady.
jcltm minich_m A jdou stále konfigurovat? Podle info od UBNT by to jít už nemělo v těch nových verzích...
myghael jcltm Tomu jsem se právě chtěl vyhnout, proto ten extra kontroler. AFAIK jediné stopro řešení.
jcltm hapi Tak kdo ví jak to tedy vlastně je. Osobně nic staršího než AC-Lite nikde nemám, takže nemohu potvrdit.
hapi Byly dříve někam připojené. Přišli jsme, zapnuli UDM, resetnuly jednotky a ukázali se naskákaly tam.
martas Mně to funguje. Kontroléry mám teda v dockeru pod obrazem linuxserver/unifi-network-application. Verze 7.5.176. Při migraci jsem tam jednotky přidával (UAP-LR).
theitman 7.3.76 a přidával jsem včera 5 kusů a úplně v pohodě se zobrazili k adopci, zkus jim přes ssh vnutit set inform ale já jsem přidal i ty úplně první verze ještě se starým logem úplně na pohodu