To osobně tipuju na menší firmy a převážně vzdálenou správu právě toho AD, routeru a spol. Na místo snad jezdí technik, když je potřeba opravit PC nebo notebook. Pokud i to má ten člověk dělat, tak to opravdu velký HAHA.
Nabízím práci Síťového admina :) pro Internet Praha Josefov s.r.o.
Nevím co řešíte. Hned na začátku inzerátu je jasně napsáno, že je to trochu větší garážová firma.
Navržená mzda pak odpovídá finančním možnostem firmy této velikosti.
Najviac ma bavi ako kazdy riesi za ake peniaze co vsetko ma robit dany clovek....pritom uprimne co poznam firmy je to casto bezne, ze jeden robi skoro vsetko, resp vie to robit a zarobi aj menej...ale klasicky ispforum je komunita dokonalych operatorov kde to tak isto neni a kazda pozicia ma svojho cloveka a svoje ohodnotenie idealne vysoko nad priemer. Pritom casto sa tu stane, ze sa tu vyplakava nad totalne pre mna nepochopitelnymi vecami....alebo sa mi tu snazi niekto nieco nahovorit ako sa oplati a pritom sa neoplati...
- Upraveno
proc myslis? jako ze se nedovola na firmu a technik nebude vedet kam jet?
- Upraveno
kozlicek Ano, technik v terénu vydělává peníze. Stejně tak člověk, který se stará o to, aby běžela fakturace, stejně tak právník, který připravuje smlouvy, stejně tak člověk, který uklízí v kanceláři, abyste tam neměli špínu a smrad, atd.
K čemu je technik připojující zákazníky v terénu, když mu nefunguje routování do internetu. A naopak, k čemu je BGP guru, když nemá koho připojovat.
Je to kolektivní práce a každý na celkovém výsledku svůj podíl a svou roli.
- Upraveno
kozlicek nic blbějšího v týhle diskuzi fakt není. Sorry jako. Firma je obecně o symbióze a kooperaci. Člověk kdysi vynalezl něco čemu se říká dělba práce, aby se mohl specializovat a každej nemusel dělat všechno, což už dneska ani nejde. Je smutný, že některým nestačí ani tisíce let na to výhodnost toho počinu pochopit.
Btw. jak se asi (spolu)pracuje lidem s jedincem, co si o nich myslí že jsou - cituju - "joudové z kanclu".
stepan_benes no vetsinou ten kdo to rika je mimo misu.
Uz jen to ze si nekdo mysli ze kdyz vyleze na strechu tak sezral moudrost sveta a je motorem firmy
jo, akorát kdyby tu nereagovaly pouze joudové z kanclu
heh tu začíná třídní boj jo?
No upřímně, najít dobrýho pracovníka je skoro nemožné.
- Upraveno
pixall
tak toto ma pobavilo, pravda pravda.....
Inak vobec netušim čo tu riešite že či je "jouda" z kanclu doležitejší ako technik a pod.... Buď to ste jeden z nich, ktorý absolutne nemá prehlad o tom ako funguje taká ISP firma, alebo v tomto sektore vôbec nerobíte...
Predsa firma nie je len o technikovi alebo len o call centre. Musia byť všetci.... Od účtovníka po administratívu, po človeka na telefóne až po technika. Bez toho tá firma fungovať nebude. Takže tieto debaty "kto je viac" sú totálne MIMO.....
- Upraveno
Prejit na tu uroven hadek, kdo toho dela vic, je cesta do pekel. Neco jako pani uklizecka, bez ktere firma zkrachuje protoze si tam nikdo nebude mit cim vytrit pr*el.
Kazdy je pro firmu dulezity tak, jak to firma uzna za nutne. Technik na strese by asi nechtel resit as-soon-as-possible problem s routovanim BGP nekde na pateri kdyz taha na zadech 10kg Alcomu na stozar, a stejne jako technik v kancelari nechce mrznout na strese a svarovat treba opticky kabel - oba dva zaroven by nechteli navolavat lidi na ruzne akce, stezi by chteli delat ucetni, ze jo.
Jinak chudak inzerujici firma, ktery pripadny uchazec si tu o sobe precte co vsechno je a neni Mozna odstrihnout thread od inzeratu? Vim, ze taky prilevam do ohne ale nepusobi to hezky a forum je verejne.
Edit: a pro pripomenuti (a odlehceni) sem davam clanek z minulosti, jak to dopada, kdyz si odskocite ze strechy do kanclu nakonfigurovat zalozni propoj
Maly cesky ISP zpusobil svetovy kolaps
https://www.lupa.cz/clanky/maly-cesky-isp-zpusobil-svetovy-kolaps/
pekne off-topic. Priste tema asi lock a resit pres PM. Tohle nema zadnou hodnotu.