mám od nich housing na vinohradech (ještě z dob ITselfu).
Známej od nich má hlavní konekt do sítě už dlouhý roky (taky původně ITself).

takže tam kde to byl původní ITself tak naprosto v pořádku.

cmgn Taky bych do toho nešel, jsou to tragédi.

Je to samozrejme ruzne, hlavne otazka kdo to byl pred sloucenim, jak se zde pise, itself uplne ok 🙂

Kvalita podpory a NOC bude velmi kvalitní, budou to dělat kluci z Cetiního dohledu co to dělají dnes. Stejně jako obchodníci, co si nechají, budou sedět ve stejné budově, stejné rules. Takže by to mohlo být dobré. Naopak flexibilita půjde výrazně dolů, otázka, které části sítě budou posilovat

justme z technické stránky tady strach nemám, v tom baráku jsou snad všichni velcí operátoři, vč. TM apod.
    Ale ti ani neodepsali na poptávku 😉

svestka co a kde by to mělo ze zvědavosti být? 🙂

svestka tak tam bych volil rozhodně jiný než zrovna Nejko…. Tam ty 3 Gbps prodam klidně taky…

cmgn no tak jistě, ono ale záleží kdo se se mnou vůbec začne bavit, a nebo kdo má tak nehorázný ceny, že se mi protáčí panenky

• cmgn replied to this.

svestka tak to rozhodně. Otázka je, jaká je očekávaná cena za ty 3 Gbps :-)

svestka Jááj, rovnou mi pošlete do PM přesné místo a co tam chcete, já jim to tam natlačím, jaktože se tomu nevěnují. Od koho to chcete mi taky napište kdyžtak

Původní Itself v Brně naprosto bez problému, jinde po akvizici lokální kabelovky naprostá tragédie.

Síla fora se ukázala, už se mi ozvali další obchoďáci a upřesnil se ten Itself/nejka 🙂

📡 Telekomunikace.cz