Prodam Mikrotik hAP ax2
Jasně, tak já ten svůj jeden Mikrotik směruji pochopitelně do soukromých rukou, kde se jednak platí DPH a pak se většinou nenakupuje ve velkoobchodě. Možná to není dobrý průnik množin s uživateli zde, ale což, zkusil jsem to A mimochodem, nestyďte se a řekněte ten svůj velkoobchod, třeba si u nich něco najdu.
- Upraveno
to spis prodej na aukru, nebo na bazosi.Tam jsou end useri.Tady vsichni kupuju ci prodavaji bez DPH.
co to jako je? kdo tady píše ceny bez DPH? To jsou zase keci.
1700,- je o 300,- méně než nákupka pro ičaře tak vo co jde? Nevšímej si jich, jenom pruděj.
- Upraveno
ale ale. Prodával jsem tu Orcave a každej věděl že to je s DPH. Na faktuře od ičaře je cena s DPH. Na účet mi přišla částka s DPH. Discompu zaplatím s DPH. Prodávám klientovy s DPH. Ale tady si každej myslí že 1800,- na bazaru je bez DPH. WTF? Nevidím že by ostatní bazarový nabídky byly bez DPH. Může mi tuhle Schizofrenii vysvětlit?
Asi by někdo měl uplatňovat pravidla fóra a když nemám zájem tak nereagovat.
ale to víš že jo.
Koupím nové s 2 roky zárukou za 1700,- Kč bez DPH, to znamená 2057,- Kč s DPH
Koupím použité bez záruky za 1800,- Kč + odvedu z této částky státu 21% DPH což je 378,- Kč, celkem tedy 2178,- Kč
Počítal jsem správně?
Pokud by ta cena 1800,- byla DPH od plátce DPH, tak by tu daň odvedl prodejce.
Máš pravdu, zapomněl jsem na to, že vlastně není žádný doklad, tak že je to, jako bych si ty peníze vzad pro vlastní potřebu, to znamená daň + DPH.