• Události
  • Kam kráčí digitální sítě Olomouc - 25.4.2024 / KKDS

V pátek po konferenci vás zveme na první golfový turnaj KKDS. Prověříme jarní greeny GOLF RESORT OLOMOUC. Přejeme úspěšný start letošní golfové sezóny.

Časový harmonogram - pátek 26. 4. 2024:

10,00 - 11,00 registrace a snack
11,00 - 15,00 golfový turnaj
15,00 - 16,30 vyhlášení výsledků a občerstvení

Registrovat se můžete po celých flightech nebo jednotlivě. Záleží na vás. Turnaj KKDS můžete hrát s jakýmkoli handicapem. https://www.isp-konference.cz/

o 6 dní později
o 20 dní později

Konference Kam kráčí digitální sítě v Olomouci již 25. dubna. Speciální seminář ke kyberbezpečnosti pro ISP den před konferencí. Nezůstávejte pozadu, společně tvoříme budoucnost trhu. Registrace isp-konference.cz

o 10 dní později

Děkuji za odkaz na stream z konference KKDS Olomouc 2024, není ještě někde v šuplíku odkaz na konferenci o den dříve ?

beny-dka Dobrý den, záznam z kyber semináře jsme bohužel nepořizovali.

Se zájmem jsem si pustil záznam. Většina byla absolutně jalová stafáž. Pro mě nejzajímavější přednáška od Z. Pospíchala a praxe Sitelu a možná analýza z data flow, ikdyž tam mi to už trochu zavání zákonnou licencí pro nakládání s daty. Tak nějak pro mě konference tohoto typu vůbec nedávají smysl, ale jak řiká jedna moudrost: Pro koho válka a pro koho potěšení. Se slzou v oku vzpomínám na první "Jezerku".

Kolobok Děkuji za vás názor, každému sedne něco jiného. Pokud máte rád menší akce, odbornějšího rázu a vzpomínáte na Jezerku, tak můžete dorazit na FUTURETEC 2024 - www.futuretec.cz.

Byl jsem .. a musim rict, ze doby kdy tyto akce byly prinosem, jsou uz pryc. Ted uz to jde obhajit jen tim, ze je to otazka potkani se v zakulisi, pokec s lidmi co jinak rok nevidim, na to je to dobre 😉

📡 Telekomunikace.cz