martin_s Zkus nastavit country Azerbaijan

hapi Ano takovou QAM nevyužiješ a reálně nedosáhneš. Ale je potřeba naučit se s AX žít a pracovat.
Protože jaké dnes koupíš AC klienty? Snad už jen SXTsq a LHGxl. Takže to nebude dlouho trvat a rb922 se nebude prodávat.... 🙁

o 8 měsíců později

Zdravim.
Zkousim na stole L23UGSR (nevsiml jsem si ze je L11UG) a kdyz nastavim wifi, tak download je v poradku cca 600Mb na mobilu, ale upload je jen 5Mb. Zkouseno na vice mobilech a firmware je 7.16.1. Balicek wifi-qcom.
Nesetkal se s tim nekdo ?

Dale jsem to zkousel dat do twistportu a distacni sloupky tam jsou asi o 1 mm vetsi nez diry v chladici toho RB.
Resil jste to nekdo.?
Napada me bud zbrousit ty slouky, coz je pracne, nebo zvetsit diry v tom chladici. To by bylo hned, ale ztrata zaruky.

neverhappy Podobné chování pozoruji na některých ax2 co jsem měl , reklamoval jsem je a neoficiálně mi řekli že je to výrobní vada s největší pravděpodobností špatně připájený cpu čip na pcb

To by bylo mozny. Nemohl jsem se do toho dostat s heslem, ktery byl na stitku. Musel jsem pouzit netinstall, takze me mozna poslali nejakou vratku. kterou nekdo prehesloval

Tak po dlouhem zkoumani.
    Verze 7.14.2 funguje proti mikrotiku. Proti NB DELL a telefonu XIAOMI download ok, upload cca 5Mb
    Verze 7.15.2 funguje proti vsemu dobre na 40Mhz cca 300/300Mb
    Verze 7.16.1 funguje proti vsemu dobre.

Problem byl asi v tom, ze jsem pres netinstall nahral verzi 7.16.1 a nechal jsem firmware desky na 7.14.2

📡 Telekomunikace.cz