michall Pozdravujem, mám na predaj cca 800ks VIP1113 (mix, väčšina ma: hdmi, patch a niektoré aj d.o. - používane), všetky sú so zdrojom a otestovane + základný repas (vyčistene). Minimálny odber je 20ks po 10€ /kus Mali by ste záujem? píšte sz
Aleksandar michall Dobry den Michal . Ako sa mate? Mal by som zaujem o toto zariadenie. Potrebujem 1000ks. REF alebo NEW to je jedno. Prosim vas o odpoved.
Aleksandar cmgn 😀😀 Jasne, jasne. Daju sa aj zvlast predat. Dakujem za ponuku, ale 15e za kus je dost silna cena. Prajem vam pekny zvysok dna.
Aleksandar svestka Berieme ich z ofcialne firmi v CZ za 7e / kus. Momentalne nemaju take mnoztvo ake potrebujeme, je to na fakturu. Preto aj zhaname takto zbitok ktori potrebujeme. 7e /kus , ale je tam nejaki precent zariadenia vedla ktorich neni ovladac, (nam osobne to nevady) na priklad z 100zaariadenia 20-30nema ovladac. A je to za 7e. Samozrejme hovorime o pouzivane kusi.
cmgn Aleksandar hmm, tak to pro mě nemá význam :-) mám je v krásném stavu, se zdrojem a novými ovladači. Za 7€ opravdu ne