Pozdravujem,

mám na predaj cca 900ks VIP1113 (90% bez DO), všetky sú so zdrojom a otestovane + základný repas (vyčistene).

Minimálny odber je 20ks po 9€ /ks; 50ks 8€ /ks; 100+ks 7€

Mali by ste záujem? píšte sz

Stále aktuálne, momentálne 700+ ks, vieme sa dohodnúť aj na lepšej cene.

Predane, ale dalsie kusy budu pomaly pribudat, ak budete mat zaujem. piste.

o 3 měsíce později

michall Dobry den Michal . Ako sa mate? Mal by som zaujem o toto zariadenie. Potrebujem 1000ks. REF alebo NEW to je jedno. Prosim vas o odpoved.

• cmgn replied to this.

cmgn 😀😀 Jasne, jasne. Daju sa aj zvlast predat. Dakujem za ponuku, ale 15e za kus je dost silna cena.
        Prajem vam pekny zvysok dna.

• cmgn replied to this.

15E za 1113ku je moc? Podle mě super cena, navíc s ovladačem.

svestka Berieme ich z ofcialne firmi v CZ za 7e / kus. Momentalne nemaju take mnoztvo ake potrebujeme, je to na fakturu. Preto aj zhaname takto zbitok ktori potrebujeme. 7e /kus , ale je tam nejaki precent zariadenia vedla ktorich neni ovladac, (nam osobne to nevady) na priklad z 100zaariadenia 20-30nema ovladac. A je to za 7e. Samozrejme hovorime o pouzivane kusi.

• cmgn replied to this.

Aleksandar hmm, tak to pro mě nemá význam :-) mám je v krásném stavu, se zdrojem a novými ovladači. Za 7€ opravdu ne

cmgn Jasne , dakujem vam velmy pekne.

prijemny a pekny den

o 10 měsíců později

Pozdravujem,

mám na predaj dalsie: cca 900ks VIP1113 (90% bez DO), všetky sú so zdrojom a otestovane + základný repas (vyčistene).

Minimálny odber je 20ks po 9€ /ks; 50ks 8€ /ks; 100+ks 7€

📡 Telekomunikace.cz