Je to nejake divne . Mne to pripada tak ze ked nastavim tx na 10 tak je to 0 , spoj sa vtedy rozpadne .
no ja som akurat vcera vymenil na jednej strane spoja, ktory ma skoro 14km, jednu kartu. boli tam pred tym cm9, signal nezregulovany 66db pri fixnuti na 24 mbit data rate. takze som tuto cm9 vymenil za ubnt5 karty, signal sa zhorsil na -75db ale co je zaujimave, tak priepustnost vzrasla asi o 30-40 percent. karta je tiez v defaulte nezregulovana - kedze ako citam vase prispevky, tak to len zhorsi situaciu.
nieco tam nebude aj tak dobre, kedze s 29db antenami by som mal mat uz aj pri cm9 lepsi signal. mam tam 29db paraboli od maxlink. mozno zle nasmerovanie, alebo mozno narusena freslenovka...
skusim vymenit kartu aj na druhej strane a dam vediet.
Ked vymenis kartu na druhej strane signal sa zlepsi ja som bol tiez sklamany, ked som vymenil len jednu , ked som vymenil aj druhu bolo poznat ze ta karta ma 23db . Neviem preco je to tak , ale signal sa zlepsil len povymene oboch kariet za ub5 . Ale to som tam mal este interline panelove anteny a bola im zima . :