hapi toto suhlasim na 100% - kolkrat sme davali unifi dole zo steny alebo zo stropu a v 90% pripadov to bolo lahsie v**ebat cele zo steny nez tam hladat tu poistku na zatlacenie...jedine, ze to dal na stenu niekto tak ako moj kolega...natlkacie hmozdiny 6tky a dlhe aspon 60 s plochou hlavou. Z dobreho muriva to vyrvat nejde🤣Ono kazde to APcko na trhu ma nieco pre a proti...napr Omada to iste....EAP225 a jeho ekvivalenty...na stene tiez plastovy drziak ale ma to aj schovany kabel...naopak EAP6xx alebo EAP7xx drziak je super, kovovy, lahko sa to dava na aj zo steny ale vzhladom na tvar APcka je z isteho uhlu vidiet kabel aj cely rj45 konektor....no nezmysel...Huawei eKit APcka - tiez drziak fajn kovovy, ma to aj taky zaistovaci mechanizmus, ktory sa da lahko odistit ale opat ako omada eap6 a 7xx je to odskocene od steny a je vidiet aj uchyt aj kabel ciastocne...
Proste musimeto brat tak, ze pouzivanim overenej znacky aj konkretneho modelu, sa na to nebude šahat min. 10 rokov co pri 95% unifi tak aj je....a uz to proste prekusneme, ked to treba po 10+ rokoch davat dole, najskorej kvoli vymene.