Zdravím,
situace je taková, že je telefon s androidem 9.0 a je na něm zapnuté gesto, které bohužel nikdo neví jaké je.
Máte někdo možnost nebo nějaký postup jak se alespoň k datům(kontaktům) dostat?
Klidně telefon rozebrat to mě je úplně jedno.

pedro4444 Ale potrebuje sa dostat aspon ku kontaktom. Takto urobi len restore.

@mitwis je nejaka sanca, ze kontakty budu na sim karte? Niektori ludia to stale takto robia. Alebo mi napada druha moznost. Za predpokladu, ze viete na aky google ucet je telefon prihlaseny, tak pozriet kontakty cez web.

tak pokud ma ten telefon google ucet tak se kontakty synchronizuji na google.Takze staci vedet ucet a heslo ke googlu a novy telefon si ty kontakty stahne.

kozlicek A IMHO by měl jít telefon z Google účtu i odemkonout...

Kontakty nejsou na SIM samozřejmě.
      S Googlem není spárováno ani u výrobce Xiaomi není účet.
      Restore je nežádoucí z důvodů dat (kontakty) o telefon mě nejde ať klidně shoří.

u nejakych spec. firem jsem videl, ze umi odemknout nejaky telefony...hledej.

basty
        hledal jsem všude a umí jen telefon vyresetovat do továrka bez záchrany dat....

o 2 měsíce později

mitwis Zdejší diskutující by určitě ocenili vědět řešení, když už do toho investovali nějaký čas, aby napsali tipy.

skrivy
          Bohužel nemůžu sdělit podrobnosti.
          Jen můžu popsat, že telefon se nemusel rozebírat, stačilo pouze po usb kabelu připojit a během 5min. prolomeno.
          A jen můžu potvrdit a upozornit, že jak Android tak IOS je na tom stejně otevře se, takže si nemyslete že máte nedotknutelný zařízení...

mitwis android 9 je stary phone, kde je to riesitelne bez problemov, legalita/ilegalita je iba v navaznosti ci je to so suhlasom majitela, ze sa na to pouzije software neautorizovany vyrobcom je dost irelevantne, max. by vam zrusil zaruku, co je pri x rocnom pristroji jedno.

mitwis Přesně, nelegální je to jen v případě že je to bez souhlasu majitele. Se svým zařízením/se souhlasem majitele s tím můžeš dělat co chceš a nelegální to fakt není.

tady jde o to kdo to delal a kde to delal a cim to delal...

moralni hodnoty jako je souhlas nesouhlas majitele nemajitele faaakt neresim...

nejako takto to mohlo vyzerat, fotka je trosku starsieho data 😃

nerozumim jaky význam ma to foto

📡 Telekomunikace.cz