Zdravím vespolek. Máte někdo zkušenost s vdsl od ČEZu? Budu teď zařizovat vdsl známému a chtěl jsem jít do tmobile z důvodu ceny, veřejné IP a možnosti zdarma poskytnutí modemu přepnutemu do bridge. Zajímali by mě podmínku u ČEZu. Veřejnou IP mají za příplatek ale o tom bridgi jsem tam nikde nic nenašel. Za odpověď děkuji.
Zkušenosti s DSL od ČEZu
Kolik chce T-Mobile za přípojku? Děkuji za info.
Sel bych tam kde ok cena ale ! Kde je terminator modem, bez toho ani ranu dneska uz je to cisty bridge uz z principu a velmi spolehlive zarizeni.
dobrý den, od kat jste ?
Připojení Vám můžu nabídnout přes VDSL i s veřejnou IP
Pro blížší info mne kontaktujte na tel 773600600 Roman Beneš - Dobruška.net
Bude v místě kde v historii byla pevná linka takže by podle mě neměli chtít za zřízení nic. Uvidíme až To začnu řešit. Jinak je to na Vysočině.
Určitě nechci říct nic špatného o ČEZí síti, mají většinu věcí na Ciscu, znám tam pány a jsou to šikulové. Ale nejsou přímý MMO partner, takže jsou s Cetinem propojeni ještě za někým. Ideální je jít za jedním z 18ti co jsou přímo propojeni. Jestli nejde o max SLA, pak je to asi dobrá volba, případně jiní poskytovatelé co umí xDSL, akorát si pohlídat, aby měli vždy 2 propoje ideálně ve 2 datacentrech (s tím nad sebou a ten s Cetinem to samé jako to máme třeba my). Né, že by to často padalo, ale jistota je jistota