• InzerceSlužby
  • Dobrí deň preji, ponukam riešenie: tvorbu vašej web stranky.

Ponukám Vám tvorbu Vašej vlastnej web stránky:

Vážený kolegovia, technici a ISP provaidery: Nebudem to obkecávať každý pozná internet zhora zdola, no nie každý má čas na to aby si vytvoril vlastný web. Pri Všetkých povinnostiach ktoré sú maintenance, rozvoj siete, pripájanie nových užívateľov ...
Venujem sa stránkam cca od roku 2017, stránky ktoré robím bežia na wordpresse ako aj 40% obsahu internetu po celom svete. To ukazuje na popularitu a spoľahlivosť tohto CMS. Mojím prínosom je osobný postoj a precíznosť tvorby, ku každému kto potrebuje stránku no nemá čas si ju spraviť sám aj keď vie ako.
Proces tvorby stránky je založený na komunikácií a následnej úprave kým nieste ako zákazník úplne spokojný.

Pre viac info neváhajte a kontaktujte ma na: jurajsliva@gmail.com

Zkus to napsat ještě jednou a lépe. Udělej tomu nějakou osnovu. Mám-li něco střelit od boku, tak:

• rychlý úvod - třeba jak dlouho se webům věnuješ?
  • co konkrétně děláš: grafiku, kódování, kompletní implementaci, děláš i základy SEO a copywriting?
  • technologický stack, který používáš (děláš to na Wordpressu, v ruby, v pythonu)?
  • reference?

To je stejný jako bych tady napsal, že jsem prostitutka a kdo chce, ať mi napíše. Taky nevíš, jestli jsem stará vochechule nebo asijská studenta. Můžeš se inspirovat zde: https://www.amateri.com/cs/seznamka/22-eroticke-sluzby krátký a přitom to řekne vše.

Ďakujem za radu. Inšpirujem sa sam sebou. A nie erotickými službami 😃 čo asi moc nesúvisí s ISP.
V každom prípade veľa portálov maže kontá tak som to nechcel moc rozvádzať do detailov.

Tak zkus ještě další iteraci a tentokrát bez marketingových keců, které ti vygeneruje ChatGPT. Tady se bavíš převážně s techniky, tak by to na ně mělo cílit.

Nevím jak ostatní ale za sebe mám v hlavě zafixováno, zejména když se dělají weby pro neIT lidi, že webař spravuje doménu a tím pádem i emaily.

Když by mi někdo napsal nabídku na tvorbu webu z emailu bez vlastní domény, je to pro mě zbystření v hlavě.

nastenus Zdravím Vás, tu sa hodí príslovie: " Aj obuvník chodí bosí - V tomto prípade bez stránky" .Určite sa rád pochválim keď bude dokončená 🙂

ak niekto robi weby 7 rokov, tak by mal mat aspon kopec dobrych referencii, ak uz nema funkcnu vlastnu webku. tak hod aspon tie najlepsie referencie.

No jo, vela stastia s takymi ukazkami portfolia po 7 rokoch... 🤔

Stránky som robil popri práci a teraz by som to chcel začať ponúkať.

Hm, takže šablony ve WP, hned zkraje pár hrubek v textech, díky ale ne. WP musí člověk fakt rozumět, stejně tak rodnému jazyku (CZ+SK).

Tak zase ho nehejtěte. Buďte pozitivní a zkuste ho posunout dál. Mně by se také hodily rady, jak oslovovat nové zákazníky, protože v tom extrémně failuju. Navíc tvorva webů je tady chlebodárce minima lidí, tak ho můžeme posunout dál. U mně má alepsoň obdiv, že napsal, byť to pokulhává.

Dobrý deň prajem všetkým. Ďakujem za pozitívne slová od skrivy.
    Mojím krédom je: Buď lebšjou verziou samého seba a v tomto duchu sa chcem zlepšovať aj v tom, čo robím.
    Ak Vám môžem poradiť jednoduchý a lacný spôsob, ako robiť marketing je písanie blogu, kde rozoberáte priamo nejaký problém alebo publikovanie tlačových správ do novín, blogov. Tie radi uverejnia zaujímavosti, ktoré im zvýšia sledovanosť. Sociálne siete sú fajn, no častokrát sa potom skĺzne do roviny, že ich len kŕmite, aby ste mali sledovanosť a na nič iné sa Vám čas nezvýši, konverzia tiež pokuľháva. Web stránka je dobrá už aj kvôli vlastnému blogu. Ak ste kreatívny typ človeka, odporúčam pozrieť sa na Guerillový marketing, ktorý ma neobmedzené možnosti.

Otváram anketu ako sa používajú stránky u poskytovateľov internetu. Tak ak by som Vás mohol poprosiť o Váš názor pomohlo by mi to vopred ďakujem za účasť 🙂

Rád by som sa Vás spýtal ako to je z popularitov web stranok u ISP?

Pomožte mi pochopiť ako isp komunikujú zo svojímy zakaznikami

Spravil som si web sám
    Uvažujem nad web stránkou ale nemá čas to riešiť
    Pýtajú sa Vás vaši zákaznici či máte stránku?
    Stránku vôbec nepotrebujem, všetko riešim len cez mobil

Chlape, ak sa chces venovat tvorbe webu, tak pis prosim ta spisovnou slovencinou. V 2 vetach spravit 4 hrube chyby je prilis 🙁 Na to sa neda pozerat...

Na stránky používam korektora. Ja mám dizgrafiju, takže som si vedomí že občas robím chyby

Ideální by bylo ukázat, jak takový web může pro isp vypadat. Máš nějakou testovací doménu? Zkus to takto, se zajícem v pytli tady budeme všichni spíše podezřívaví.
    K emailu a obecně k vizitce, stačí ti fakt něco jednoduchého, já na osobním webu používám https://github.com/techno-tim/littlelink-server a naprosto to stačí. https://lipovcan.cz/

Pár důležitých odkazů, nick, proklik na Linkedin a hned to vypadá profesionálněji.
    Email používám email profi od Seznamu, je zdarma i pro vlastní doménu a i celá firma na tom jedeme.

📡 Telekomunikace.cz