Alois A nemělo by pro vás smysl se tady nějak spojit a udělat si flotilu? Není vás tady málo, máte zaměstnance, určitě by nebyl problém tady poskládat pár desítek čísel a začít si vyjednávat lepší podmínky.
kozlicek Alois dobrej joke... je jedno jestli mas 2 nebo 20 zamestnancu. vzdycky jses pro ne jen jenda nebo par ovci z nekolika milionu a ktera jim jeste leze do zeli....
skrivy Alois Osobně bych to asi nedoporučoval. Jednu takovou flotilu jsem viděl, dostalo se tam pár problémových lidí a člověk, který to řídil chodil co týden na výslech, protože jeho čísla dělala bordel. Za ty starosti to prostě nestojí.
martas00 Ahoj mame na soukromou osobu . 1.Faktura: 2x YOU Neomezená data rychlost 20 Mb/s celkem 798kč - 300kč akce Airbank =500kč za oba tarify. 2.Faktura: 1x YOU Neomezená data vč.neomezene rychlosti 599kč - 300kč akce Airbank =305kč.Ty drobné neřešte je nutné poslat 1 MMS abych mohl využít vratku od Airbank tzn.že minimalni utrata musí byt 600kč+.
jan2 Chtěl jsem předplacenou kartu, od Tesco mobile jsem dostal na 12 měsíců slevu za přestup 249 za neomezené volání, asi 100 SMS a 6 g net. Teď mají vánoční akci neomezené volání a SMS a 18 G netu za tuším 399.