wifigaspo Prosim nema niekto problem z Youtube ? Pise mi u zakaznikov ze nie su pripojeny a ze su ofline. Vsetky oststne sluzby idu vpohode. Dakujem
wifigaspo Robi to vsetkym z jednou verejnou IP. Zobrazi sa ponuka ale po kliku na prehratie nic. robi to aj apka aj web.
ekrajnak Skusil by som na webe otvorit developer konzolu (F12) a sledovat v Network karte, ake poziadavky odchadzaju a ake odpovede prichadzaju. Hlavne ci pride vobec nejaka odpoved (a teda problem je na L7) alebo to skonci timeout-om (L3 problem).
wifigaspo HTTP/3 429 content-length: 1103 content-type: text/html; charset=UTF-8 date: Thu, 14 Nov 2024 18:59:19 GMT alt-svc: h3=":443"; ma=2592000,h3-29=":443"; ma=2592000 Odpovede su 429 .
zajdee Kolik mate za jednou verejnou IP uzivatelu? Tohle vypada, ze jich je moc, resp. ze nektery z nich masivne vytezuje YT a tak jste byli zariznuti. IPv6 pro uzivatele mate?
ekrajnak Dovolim si tvrdit, ze pocet uzivatelov za jednou IP priamo nie je problem. Niekto z nich ale bude vykonavat nejaku zaskodnu aktivitu (bude infikovane). Preto blokli celu IP. Vymena verejnej IP teda nie je riesenim.
zdeneksvarc Spíš to vypadá, že některý se zákazníků za zmíněnou IP adresou Youtube moc dráždil přes youtube-dl
wifigaspo Takze vypada to ak ako napisal ekrajniak. niekto moc drazdi cez tu verejnu YT. Dnes uz ban je vypnuty. Nie IPV6 zatial nasadene nemam.