kdavid Díky, ja tohle všechno mám za sebou, tudíž to co ty považuješ za výhodu, tak ja jsem přehodnotil, prodal a pořídil toto.
Cena, efektivita, naklady, rychlost. Čas jsou peníze. Já měl totožný vibrační mechanizmus, jeho výhoda spočívá v tom, že za sebou rovnou zavírá zcela otvor, neboť se to chová podobně jak vibrační deska.
Jenže ta rychlost, absence kabiny, absence značek, absence možnosti dělat za jakéhokoliv počasí, to všechno pro mě byl důvod to prodat. Kupoval to zde ISP, měl také frézu a vedle toho pilu, prodal jsem tuším za 1.3M
Ja mám stroj za 3.4M a zvlášť frézu, oboje může pracovat na jednom místě( například vyrovnávání terénu ) a nebo zcela někde jinde.
Upřímně kdybych nepotřeboval dělat efektivně a mnohem, mnohem rychleji než tím strojem co máš ty ( nebo jsem měl podobný Já ) tak by mi to taky stačilo.
Ohledně váhy, jsem si téměř jistý že tvoje váha celého stroje bez materiálu nepřesáhne 7tun. A 7 tun, nebo 18 tun + pluh + material = 20 tun, to je sakra rozdíl. Dovolím si sebevědomě tvrdit, že jsem v tomto směru a na našem území velmi zkušený, nebál bych se nazvat sebe expertem x-D.
Protože jsem toho vyzkoušel, porovnal, položil opravdu hodně a tak mohu porovnávat.