• Hardware
  • 5ti port 802.3af switch s SFP šachtou

Nemáte zkušenosti s nějakým pěti portovým poe switchem, který by měl i sfp šachtu? Management nepotřebuji.

gsp nebo hex poe, by mohlo stačit

Děkuji za typy. Zkusím ruiijie. Mám na test nasazený od nich na dvou místech jejich wifi produkty a nevím o nich, tak jestli to bude šlapat stejně, jedině dobře. Ani jsem netušil, že to dělají.

S hexem poe jste mě překvapili. Používám ho od začátku a netušil jsem, že má aktivní poe. Asi bych měl číst víc specifikace.

Proč ne MK hex poe? … na standardni veci naprosto dostačující 🙂

A navíc je levnější ten rb960

Jen ze srandy koukám na RG-ES206GS-P a

• neumí SSH
  • neumí QoS
  • neumí SNMP
  • Maximum VLAN Support 16

pokud jen switch tak RB260GSP, vyse zminovanej HEX (RB960PGS) je router, rozdil v cene cca 700Kc

Teltonika TSW200 by mohla taky posloužit...

Sloužit to bude jen pro připojení dvou max tří kamer, tak žádné pokročilé funkce nepotřebuji. Už i to, že to má management je plus. Rozhodně cenový rozdíl není zásadní, takže obě varianty připadají v úvahu.

RB260GSP - pokud vím, nemá aktivní poe.

HIKVISION DS-3T1306P-SI/HS

ano nemá aktivní POE rb260GSP

Aktivni poe pro kamery (dahua, hik) neni potreba. Jim staci, kdyz jim zkrátka do POEčka pustíš 48V. Tzn klidně tam můžeš dát nejtupější poe kostku a 48V trafo ...

Aktivni PoE vyhoda, muzu udelat konektor na strane kamery i pri zapojeni.
    RB260PGS neumi 48V!!!

Honzo, kde jsi vzal, ze ten RB960 je levnejsi? 😃

Tome to s těmi konektory ... Jen tak pro zajímavost se mi na ubnt edgeswitch pěkně vymstilo dělat konektory zaživa. Kdykoliv jsem to udělal a Poe port byl v režimu at/af, tj neaktivní tak switch se kousl.

Abctech. Koukal jsem na oba produkty a Mikrotik vyšel levněji

📡 Telekomunikace.cz