Ahoj,
ještě hledáte "technika" nebo něco podobného? Mám to k vám v Praze kousek od baráku a aktuálně sháním job... Můžu nabídnout hodně letou praxi, pár let jsem dělal vesnického providera, než mi síť parťák prodal pod rukou, řadu let jsem dělal technika RR spojů, správce sítě (jak ve vedoucí tak podřízené pozici pro pár ISP, menších i větších, podle toho, kde jsem zrovna pár let bydlel), dokonce i technika mimo ISP segment (klasika správa HW ala stavění a servisy PC),, teď dělám akorát melouchy, abych úplně nezakrněl, sem tam někomu namontuju kamerák s kamerama, vymyslím řešení pro internet, rozvody, pokrytí atd. No a protože v Praze je draze, chtělo by to zase nějaký ten stable job... Nejlepší by bylo asi popovídat osobně někde u vás, hledám něco zpočátku na 3/4 a po uvolnění rukou i plný úvazek. Nabídnout taky můžu krom bohaté praxe a mnoha zážitků z natáčení antén i slušné vyjadřovací schopnosti slovem i písmem, AJ + NJ na celkem slušné úrovni, řidičák samozřejmě mám, IČO taky mam, nějakou základní výbavu taky (akorát skládací žebřík mi ukradli, už zase), firmu už ne (sold). CV vám taky pošlu, jako nejlepší cv imho poslouží asi i profil zde na telekomunikace.cz, druhý profil pošlu do PM na vyžádání 🙂 . Zkušenosti klasicky, pojítek mi prošlo rukama dost (defacto jsem zaměřoval a nastavoval leccos od 10Ghz přes 17, 24, 60 a 80Ghz), pak klasika MK, UBNT, nějaké ty switche, routery, optiku jsem teda vařil naposled bratru před 15 lety na Fujikuře. A pak mám dost zkušeností s řešením a hledáním závad a duchů na síti, to mě asi i bavilo vždycky nejvíc (jo, jsem v tomhle mazochista).
Pošlu vám i klasické CV oficiální cestou, případně prosím PM sem, pokud by byl zájem, osobně není problém se sejít v horizontu cca několika dní po domluvě.