Přelepování/poškozování výlepu
kozlicek Mohou mít smlouvu s MMO partnerem který má smlouvu s cetinem který to umožnoval si lepit reklamu , vždy ale platilo kdo dříve si to nalepí ten to tam má a nesmí se to přelepovat , ale jak to je dnes to nevím...
A co na tom papíře je? Je tam vyloženě zákázán přelep?
Tak jak sdílí síť, sdílí i prostor na těch dvířkách.
Kteří místní garážníci by lepili nálepku cetinu ?
Petr.
Jednou jsem šel do sporu s O2 - polepili svými nálepkami pilíře námi provozované sítě (tedy nepatřily ani o2 ani cetinu). Pohrozil jsem poškozováním veřejně prospěšného zařízení veřejné sítě (policie + čtú), dále medializací že využívají šmejdské praktiky. Chtěli fotky, poslal jsem jim dvě. Vymlouvali se že to polepuje nějaký "trouba" a že vlastně nemá jak poznat která skříň je cetinu a která ne.... a že to tedy odstraní. K odstranění chtěli seznam rozvaděčů, to jsem je poslal do pr**** že jim to objíždět a sepisovat nebudu, ať si to co polepili najdou sami, že si to projedeme za měsíc a případně to rovnou ohlásíme. Nálepky celkem zmizely, po nálepkách zůstaly na rozvaděčích stopy (jsou tam dodnes), chvíli jsem se je ještě pokoušel s*** s tím, že rozvaděče jsou poškozené a že budeme požadovat výměny dveří... do toho se ale neměli a já to taky pustil k vodě.
Ve vzájemném přelepování CETINích skříněk by si měl udělat pořádek především CETIN.
Věcny boj. Subici Vodafonu už dali pokoj, tam to šlo předžalobní výzvou, ale už je to třeba 5 let. Vodonoši od O2 většinou stačilo hodně sprostej telefonát a byl pokoj. Jenom se Vám občas potom stane, že se v baráku objeví O2 letáky od místního nadšence a sundané všechno z nástěnky domu a vytapetované vašima letákama z krabice na reklamu.. To už se řeší dost nahovno..