Je to vlastně elektroměrový rozvaděč (DCK), jen místo elektroměrové desky má klasickou montážní desku. V katalogu to mají zařazené jako prázdné skříně. Bedna, desla a sloupek se kupují zvlášť. Je to taková hezká stavebnice. Nejlepší je se domluvit s obchodníkem ve vašem elektroobchodě.

https://www.dck.cz/new/kategorie-produktu/prazdne-skrine-a-pilire/ (nechápu kde je českej katalog)

pavema ano, neco takoveho by bylo fajn. Na obrazku se mi to libi :-)

Nebo takovej ten pilíř, jako má cetin, ale nemám představu u jakého dodavatele hledat.

kabik CETIN bere pokud vím rozvaděče od MICOSu.

pavema ó super. Diky, podivam se na to.

Za Micos diky, bylo by to fajn, ale ta cena je vcelku vysoka

kabik Da se vyuzit i neco od opticordu.
        Ja jsem jeden hodne upravoval (jisticovka pro kamery, + merena jisticovka vypinana jinde pro akce).

Dokonce tam mam ted uz funkcni switch s optikou (ta plechova konstrukce).
        Ta zadni deska je pro optiku (maji tam jen kriz a kazetku) horkovzduchem ohrata a ohnuta.

U DCK můžeš koupit podstavec a prázdnou skříň. Prázdná skříň má plné dno, takže si uděláš díry na vývodky jak budeš potřeboval. Když koupíš, jak někdo uvedl, elektroměrnou skříň ER, tak tam budeš mít dvě lohny o průměru 37mm.

na jedne akci jsem pouzival vysoke DCK, aby to bylo hezke v jednom bloku s cezem.

hanus286 To je pěkné 🙂 Koukám, že lidi s rozumem ještě nevymřeli. Náš lokál dělá skříně takhle. A to bylo v rámci jedný akce. Přeložka NN vedení spolu s optikou do jednoho výkopu.

hanus286 tak ono kdyby to bylo vedle sebe, tak to takovej zjev není, ale jde o to kdo byl první.

Diky všem za foto a inspiraci! 🙂

📡 Telekomunikace.cz