Ahojte, neřešil někdo problémy s umírajícími APčky U6-LR?
U zákazníka nám během roka odešla celá jedna dodávka 8ks. U dalších dvou zákazníků další 3ks.
Našel jsem vlákno, kde řeší stejný problém:

Moje MAC začínají taky na 70:A7:41...
Bohužel jsou mimo záruku ve vztahu my-obchodník, ale v záruce my-zákazník.
Je nějaká šance to řešit přímo s UBNT?

mkey3 Pokud se jedná o vadnou sérii (což tak vypadá), mělo by to být IMHO řešitelné i mimo záruku, určitě se zkus na UBNT obrátit.
    Osobně jsem U6-LR nikde nenasazoval (je to Mediatek kterému nevěřím), takže zkušenost nemám. Za mě je úmrtnost Unifi AP stále čistá nula z pár set nainstalovaných.

Pokud nepochodíš u výrobce tak bych do toho kouknul zda tam nejsou vadné kondenzátory, položka za pár korun.

Taky mi už dva umřeli, samozřejmě po záruce....

Sanca tu bude. Ak si pamatate uchvatny zeleny kabel, kupil som ho 10 krabic. V asbise sa so mnou nebavili. Tak som nasrany napisal na email ubnt nieco v zmysle aky faking šit to je a ze mi to spravilo skodu asi za 5000€. Bez akejkolvek odpovede mi prislo za 6 tyzdnov 10 krabic noveho kabla. Tak aspon nieco.

Mě se zase u U6 PRO stalo, že přestalo fungovat aktivní PoE a přestal jít gigabit. Napájet to šlo jen hloupým PoE injektorem a linkovalo se to jen 100 Mb/s. Naštěstí to bylo ještě v záruce a bez problému vyreklamované.

Jo, co jsem mel v ruce, odchází integrované trafo, kterému se nevím proč, ale šlusuje měděné vinutí.. U mě v asi 5 kouscích stačilo vrazit pet ústřížek do vinutí a ok.. Asi nějaký špatný, nebo loupající se lak..

Díky za info. Zkusíme kontaktovat UBNT, dám vědět, jak to dopadlo.

Kolobok U mě v asi 5 kouscích stačilo vrazit pet ústřížek do vinutí a ok..

Prosim ta, mozes to nejako blizsie rozpisat, vysvetlit? Ja si to ulozim ako navod, keby moje U6 zacalo haprovat.

Dik

📡 Telekomunikace.cz