mkey3 Ahojte, neřešil někdo problémy s umírajícími APčky U6-LR? U zákazníka nám během roka odešla celá jedna dodávka 8ks. U dalších dvou zákazníků další 3ks. Našel jsem vlákno, kde řeší stejný problém: Moje MAC začínají taky na 70:A7:41... Bohužel jsou mimo záruku ve vztahu my-obchodník, ale v záruce my-zákazník. Je nějaká šance to řešit přímo s UBNT?
jcltm mkey3 Pokud se jedná o vadnou sérii (což tak vypadá), mělo by to být IMHO řešitelné i mimo záruku, určitě se zkus na UBNT obrátit. Osobně jsem U6-LR nikde nenasazoval (je to Mediatek kterému nevěřím), takže zkušenost nemám. Za mě je úmrtnost Unifi AP stále čistá nula z pár set nainstalovaných.
soban Pokud nepochodíš u výrobce tak bych do toho kouknul zda tam nejsou vadné kondenzátory, položka za pár korun.
tulo Sanca tu bude. Ak si pamatate uchvatny zeleny kabel, kupil som ho 10 krabic. V asbise sa so mnou nebavili. Tak som nasrany napisal na email ubnt nieco v zmysle aky faking šit to je a ze mi to spravilo skodu asi za 5000€. Bez akejkolvek odpovede mi prislo za 6 tyzdnov 10 krabic noveho kabla. Tak aspon nieco.
pavema Mě se zase u U6 PRO stalo, že přestalo fungovat aktivní PoE a přestal jít gigabit. Napájet to šlo jen hloupým PoE injektorem a linkovalo se to jen 100 Mb/s. Naštěstí to bylo ještě v záruce a bez problému vyreklamované.
Kolobok Jo, co jsem mel v ruce, odchází integrované trafo, kterému se nevím proč, ale šlusuje měděné vinutí.. U mě v asi 5 kouscích stačilo vrazit pet ústřížek do vinutí a ok.. Asi nějaký špatný, nebo loupající se lak..
mirmo80 Kolobok U mě v asi 5 kouscích stačilo vrazit pet ústřížek do vinutí a ok.. Prosim ta, mozes to nejako blizsie rozpisat, vysvetlit? Ja si to ulozim ako navod, keby moje U6 zacalo haprovat. Dik