resp. jejich službu zadosti.cz

Zní mi to použitelně, tedy že pokud budeme mít i nelicencované spoje nahlášeny na stavebním úřadě, v územně analytických podkladech, digitální technické mapě a dojde ke střetu s plánovanou stavbou, tak je stavebník povinen uzavřít smlouvu o přeložení spoje. Kde bude kompenzovat překládku.
Což zní příjemně.

Jaká je ale praxe? Využil jste to již někdo? Jasně že jejich zástupce to vychvaluje atd., ale já bych rád i pohled ze strany ISP.

A druhá věc, předávat údaje o poloze našich sajtů někam na úřady, odkud si to může vytáhnout zase další úřad, konkurence ... mám trochu obavy.

Díky za názory a postřehy

A oni ti zajistí i věcná břemena od všech vlastníku pozemků v trase spoje?

svestka Já to vidím tak, že aby se musel stavebník spolupodílet na nákladech úpravy spoje, muselo by být zřízeno VB a za to by museli vlastníci všech dotčených pozemků dostat zaplaceno. Je pak otázka, zda je to VB možné zřídit i bez jejich výslovného souhlasu.

jcltm VB nelze zridit bez smlouvy ci jineho pravního dokumentu uredne podepsany oběmi stranami.Na katastru to bez té smlouvy nezapisi.Samozrejme vlastnici dotcených pozemku by byli hloupy kdyby ty smlouvy "podepsali zadaco", ze.

o 8 dní později

Ted jsem pro jednoho partnera zpracovával dokumentaci pro stěhování spoje.

Byl jsem na místním šetření a do dokumentace jsem popisoval co všechno bude obnášet přestěhovat spoj z jedné strany budovu na druhou. V dokumentaci bylo i zapůjčení náhradního spoje protože nelze stávající přestěhovat jenom tak. Ve výhledu bude stát fungl nová budova a já budu přesouvat i vysílač úplně jinam.

Pokud je mi dobře známo je to aktuálně v řešení a do cca měsíce bych měl realizovat. Nepředpokládám že bych to partner platil ze svého :-).

📡 Telekomunikace.cz