ahoj nevíte jak do ispadmina pridat linux router ? pořad mi to hlasí spatní heslo ? mužete nekdo poradit ? díky zdenek skouším pridat linux router ale vubec mi to nejde
Je otazkou, jaky to ty linuxovy routery vubec podporuje - na jejich webu je psano:
------
V současné době jsou podporovány 2 typy routerů se kterými dokáže ISP Admin komunikovat, provádět nastavení a monitoring.
Flash linux router
Operační systém Linux je nainstalován na flash disku, což je paměťové záznamové zařízení podobné pevnému disku, ale založené na jiném principu záznamu. Po aktivaci zařízení běží operační systém pouze v paměti počítače a Flash disk se již nepoužívá. Tím je také zajištěna vysoká bezpečnost systému ( při jakémkoliv problému stačí systém pouze vypnout a zapnout ).
Mikrotik
Jedná se o oblíbený routerboard, který poskytuje dostatečný výkon a komfortní nastavení.
-----
: Takze jestli to dobre chapu, pokud mas linuxovej router nainstalenej na hadru, mas smulu... : : :
Kdyz otom vis kulo tak radsi nic nepis...
Jak bys pak teda vysvetlil to ze me funguje tadle kombinace naprosto normalne od buhvi jak stary verze.
Figl je v tom ze se musi zaridit, aby se prihlasil ispadmin server pres ssh bez hesla. tzn. vymenit klice. Pak vse funguje normalne. Dale je zapotrebi mit v kernelu podporu IMQ.
Takze asi tak :)
Este ad. 64bit, ja osobne jsem byl prechodem na tudle verzi strasne nadsenej, jednak bych rekl ze to pracuje v tom mnozstvi lip s db. A jednak ze 32bit byla kompilovana ruco - nejde update php ani niceho jineho pokud by se chtel provozovat treba i hosting.
Nam ted jede ispadmin a webhostingy soucasne a neni prob ani po updatu. Jen se musi hlidat balicky s kernele :)
A pro pintera:
Radsi se na to vyser a naprogramuj si to sam. A neblej tu kraviny okolo...OK?