ludvik iTomB O2 Tv je přes internet, ty dodáváš internet, nejde TV, tedy nejde internet ... jednoduché. Ale O2 mělo nějaký větší výpadek. I když jsem objevil i info, že šlo jen o DNS servery. Ale to je userům vcelku šumák.
pavema iTomB Mě taky volaj naši zaměstnanci, že u nás v práci jim nedje Seznam a myslí si, že za to mohu já, nebo že to můžu opravit. 😃
jenya iTomB Zatim ne, ale proc volaji tobe? 😃 Nauc si je, at zkusi neco jineho a volaji si na O2 ... 😉 To není dobrý nápad, tam jim vysvětlí, že mají špatný internet a vnutí jim svůj za 300 v akci na půl roku...i když dovolat se na O2 už měsíc nelze.
3com Tady na jihu Moravy jak koupili NEJ.cz tak několik obcí je zasíťována od NEJ koaxama do každého domu vždy celá obec. Klasická kabelovka a vždy to šlapalo bez problému + co obec to obecní infokanál, který byl dostupný v TV po koaxu jen v dané obci. A teď jak to převzali O2 tak to nechávají tak nějak dojet a kdo si stěžuje ho migrují na DSL + O2 TV (Oneplay) a infokanál v dané obci samozřejmě na té O2 TV (Oneplay) už není... Tak se lidi začínají pomalu bouřit a ptají se co to má znamenat a co se děje, proč je nikdo dopředu neinformoval.... Hlavně důchodcům to nejde vysvětlit. Od převzetí jen za poslední týden už 2x výpadek víc než půl dne v celé obci s 3800 obyvateli, první výpadek se vymlouvali na překopnutý optický kabel. Druhý je ten dnešní to už se nic nedozvěděli jen robot na O2 lince jim řekl, že je tam výpadek po dlouhém hovoru, kdo vydržel tak se k té informaci dostal...
sacnok Nefungovaly jim DNS servery, nebylo to jenom u 5G přípojek, co mám informace, tak se to týkalo celého O2. Já to řešil u zákazníka na bývalé síti NEJ, na optice, pomohla výměna DNS na Google.
Vision2020 Moje poznatky: 5G internet vzduchem fungoval, na telefonu VoWiFi funkční, GSM 90% času výpadku nešlo.
zdeneksvarc https://www.lupa.cz/aktuality/operator-o2-se-omluvil-za-vypadek-ktery-podle-nej-zasahl-asi-tretinu-klientu