Protože nemám přehled, jak vypadají nový koncový zařízení, apčka po SW stránce, Tak třeba někdo bude vědět:
Přijdu někde a potřebuji zjistit jaké zařízení a jakých parametrů tam mají, Tedy vypnu původní wifi a zapnu svoje a uvidím, co a jak je připojeno.
Pro ilustraci přikládám obrázek jak to dělá 15 let starý (2009) Fric - Wifi5 (seznam a pak detail)

Tak mě zajímá jaký nejmenší kapesní zařízení bych si měl koupit, kdybych od toho chtěl aby se mi to zobrazilo nějak podobně, předpokládám že bych musel mít asi wifi 7 tak 4x4 MIMO ideálně…
Nevíte zda UBNT 7 /PRO ( pokud jejich webům umí zobrazit něco podobného?) mají i DHCP či router nebo je to prostý AP?
I když asi by bylo dobrý něco menšího do kapsy žejo? ;-)
Zatím jsem našel nejmenší Xiaomi BE3600 ale jen 2x2 bez 6G, a o SW interpretaci nevím nic, ale jako AP/router W7 dost dobrý za ty prachy …
Ps: Protože zrovna nemám po ruce žádné UB ani MKT zařízení (a MKT ani Wifi7 neumí), Tak mi stačí případně nějaký screenshot jak to u nich vypadá, zobrazeni klientů jestli mají alespoň podobné informace jako ten můj stařičký HW