walkeer Kdyz se k tomu nikdo z vas neodhodla, tak to zitra vecer zkusim sesmolit ;) ale kdyz se ukaze, ze to je rukama, tak je to na tebe Hapi, jasny? :)
pcwifi ne tvuj dotaz, ten je ok, muj dotaz sem povazoval za jemne "blby" : , ja jaksi nikdy spotrebu techle tiku neresil, frkl sem tam daleko predimenzovany adapter a proste to jede dodnes... PW
radekpaos chapu:) no ja obecne spotřebu řeším. Mám ještě jeden dotaz k tomuto zařízení - dá se rs232 využít pro ovládání něčeho? Jde mi o to, zda je rs232 port plným sériovým portem ovladatelným například ze skriptu nebo ne. Díky.
radekpaos Kdyz se k tomu nikdo z vas neodhodla, tak to zitra vecer zkusim sesmolit ;) ale kdyz se ukaze, ze to je rukama, tak je to na tebe Hapi, jasny? :) Ahoj, dopadlo toto nějak? Díky.
walkeer Myslim ze jsem jim to poslal, ale uz nevim jak to dopadlo. Kazdopadne mam doma jeden kousek, tak ho zkusim :)
walkeer to bohuzel, ne, kdyz nepocitam pripojeni se na konzoli jineho RBcka.. (super kdyz nemas seriak v kompu)
tomasbrincil no snažím se dopátrat, zda to vůbec jde:) Pres TTL konvertor na 5V mam zkusenosti s Arduinem. V tiku si otevres konzoli a je to jako bys mel arduinu pripojene na seriovou konzoli v kompu...
radekpaos Ještě bych měl jeden dotaz - na boardu vidím dva jasky pro napájení, je jedno, do kterého bude napájení připojeno? Díky.