svestka Potřebuji náhradu za APC 2200RMI, a to jak kapacitně, tak ohledně COM komunikace (Linux + NUT). Aktuální odběr racku cca 1kW. Jaké máte tipy v dnešní době? Ideálně s možností externího battery packu.
svestka iTomB hezká, ale za mě asi slabý, v původní 2200RMI byly 4x 17Ah baterky, bral bych to jako minimum. Výdrž 10minut při poloviční zátěži (což je cca můj rack), je za mě málo. Edit: ale vidím možnost externího packu, takže postupuje dále. Díky 🙂
iTomB svestka maj i 3kW ze stejne serie 😉 takze jeste lepsi pro tebe ... Ja chtel hlavne online a hotswap baterie a takovou spotrebu nemam. Bude k tomu predrazen studer a 5.6kW baterie (uz starsi 😃 ).
svestka miract hm. Jak moc je to kompatibilní s Linuxem? Nemám nic proti jejich "VE.Direct", ale potřebuju to monitorovat na serveru s Linuxem, kterej pak posílá alarmy dál ... A za mě prostě klasickej NUT je best, necpe to do systému kdejaký uzavřený binárky apod.
pgb svestka máme victron multiplus ji gx https://abctech.cz/menic-nabijecka-victron-energy-multiplus-ii-gx-48v-3000va-35a-32a_d39245.html?fulltextword=multiplus%2048v Ten náš model má eth interface a modbus rozhraní, takže monitoring není problém. Dostaneš z toho všechna potřebná data.