Jaka roztaznost trubicky o centimetre? WHAT....jedine co sa moze diat je posuv vlakna pokial je to kabel, ktory ma buffer plneny gelom...co je vacsina kablov ale niektore maju gelu viac nez je bezne napr nasa skusenost je zcomax...potom na 100m to nejaky 1-2cm vlakna posunie hore dole a vie sa zalomit / alebo spravit vacsi ohyb v kazetke...to vsak nieje jeho problem...
ved tu riesi, ze po vypadku to nenabehlo korektne, cize predpokladam, ze do tej doby to fungovalo OK...Signal -22 je normalna vec, moze mat split 1/128 a tam to tak vychadza bezne....ak ma nazaciatku modul s +3 max +5dBm.
Loco pojde este v pohode na -27 signale, potom je to uz negarantovane, niektore onucka vedia ist v pohode aj pri -32, az potom sa to odpoji alebo robit extremny packetloss.
Ak su to klienti za tym 1/2 splitrom (cize asi to ma postavene 1/64 a a nakonci je este 1/2 = 1/128 = to bude logicky -22 signal) moze byt nedostatocny RL, ktory kludne moze robit ten posledny spliter, moze byt vadny, idealne to skusit uplne bez neho...pokial sa to stale odpaja tak asi staci pockat par minut, ked to 10min bude drzat, hodit novy spliter 1/2 + precistit konektory.