drwiza dial a master jsem již poptal, uvidíme co a jak. S Fastrem mám nemilé zkušenosti z minulosti. zajímalo by mě co bude s tou serverovnou selfu na vinohradech, když z ní všechny zákazníky vyhodí.
staryvena ČRA má v Lužicích u Hodonína DC. Z jihu Brna to ve špičce trvá po D2 stejně dlouho jako na druhý konec Brna.
raket staryvena Akorát mám pocit, že ty ceny budou "trošku někde jinde". Kvůli malému "joudovi" - bez urážky, s pár U se na zadek neposadí.
Alois Mám úplně stejnou obavu, cena nebude příjemná. To už bych spíš uvažoval nad něčím v Olomouci nebo Ostravě, byť už to není tak pohodlný jako v Brně, ceny by mohly být zajímavější.
raket Pokud se nepletu, tak housing v Brně dělá ještě Gity a tam ty ceny by mohly být dobré. Kvalitu a zkušennost s nimi ale nemám.
laibir Hádám, že DC itselfu (Nej) v Ivančicích taky "likvidují". Ale co si pamatuji, tak NOC Selfu->Nej a pak některých služeb Cetinu jely z Pálavského náměstí. Tak jestli tam přesouvají všechno nebo naopak všechno pryč?
3com Ted je jen otazkou casu, kdo jim uveril a zacal brat i celou konektivitu site od nich... Kdy dostane mail od kyslika ve stejnem formatu: (Začneš od nás nakupovat za x násobnou částku, nebo smlouvu rušíme)... Nenapadl Vás tento scénář, že by se to mohlo stát? 🤔
PetrCZE zdeneksvarc Pokud vzít železo a přesunout jej v rámci Brna, tak https://www.master.cz/server-housing/ Máte někdo aktuální nabídku od Masteru? Opravdu drží cenu ele na 990,-Kč/100W, jak mají na stránkách? To je bohužel nesmysl v porovnání s trhem. Každopádně co se týče kvality služeb, tak jsou v pohodě, nebál bych se to k nim přesunout.
3com Jen mimo co se týče toho: ''DC Lužice ČRa'' Tak kdyby tady někdo něco akutně řešil mám to z domu 15min cesty a rád pomůžu. 👍
drwiza potkalo to ještě někoho z vás? nebo z vašich zákazníků? Napište mi prosím SZ - uvažuji o menším projektu vlastního datacentra.
Alois Mě to nepotkalo, nemám tam nic, ale průběžně pár U potřeba je a další alternativa k současné nabídce je vítaná! Jenom si myslím, že projekt vlastního menšího datacentra se nezaplatí/nevyplatí. Těch požadavků na aspoň trochu odolnou infrastrukturu je docela dost.
skrivy Alois Záleží na úrovni punku. 🙂 Už jsem něco viděl a celkem to ve výsledku chodilo. Jakože to lehlo třeba jednou za rok z různých důvodů, ale do hodiny se to dalo zase nahodit.
miract https://www.lupa.cz/aktuality/o2-konci-s-hostingem-a-domenami-zakazniky-nej-cz-a-nordic-telecomu-prevadi-jinam/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box
jcltm honzam Ano, mám stejný pocit. Něco čtu tady a následně se to objeví na Lupě a odkaz pak tady...