coitus Tak ked ideme na istotu tak zavitove tyce cez stenu a vzadu kovova platna. Nie vsade sa to da ale pouzit 😊
norg pavema Fisher SX mi nepřišly do ytongu ideální i když tím že rozpínají na 4 strany tak by se neměli protočit na menší věci v ytongu rád používám FISCHER FU většinou 6 na větší věci 8 zároveň jsou to skvělé hmoždinky do starých stěn s jádrovou omítkou co je z většiny z písku takže se sype, lem zakryje větší průměr v omítce něž se dostanu na cihlu
pavema norg S protáčením SX v Ytongu nemám problém. Vždycky tam jde natěsno. Dokonce ani nevyfoukám díru od prachu. Existuje i vylepšená SX plus. A tohle je taky zajímavá hmoždinka:
norg kmotrik u Fisher GB záleží co je na ytongu pokud stříkaná omítka tak se zatluče na předepsanou díru pokud lepidlo-perlinka-lepidlo tak kromě předepsané díry jemně proškrábnu trochu lepidla větším vrtákem
Hellium pavema Jo na tyhle hranate nedam dopustit. Od te doby co jsem je jednou vyzkousel tak us mi jine nesmi do zdi 🙂.
dagus Kolobok tak ještě můžete naplnit hmoždinku chem kotvou a zašroubovat kombi šroub 🙂 taková lite chemka.
iTomB Osobne dlouhodobe pouzivam tyhle hmozdinky m do betonu, cihel, ytong, vostinove cihly, SD desky, starsi zdivo - min se protaci oproti fisherce...) (dava Jedna se o TOX DECO.
hapi ty hranaté jsme léta používaly. Za mě citelně více namáhají zdivo a nebojí se roztrhnout cihlu. Z tohoto a více důvodů jsme přešly na duopower jako všestranný univerzál.