eagle005 to je fakt neuvěřitelný, že i tady budu oceňován a ještě konkurencí, která mi dluží peníze ( N-sys s.r.o. ).

Ano poslal jsem strážníka do prdele a udělal byfb to znovu a znovu. Na fotce kterou zde ilustrativne přikládám je vidět jak vypadala silnice z mého pohledu ( žádné policejní auto, žádná kolona, žádný maják, prostě nic ).
Vyjedu za zatáčku, tam uvidím stát na štorc auto MP a hned na to mi straznik praští do auta.

Blbeči a ovce, které nechtějí slyšet nic jiného než lživé vyjádření MP, viz třeba že do me strážník neprastil, ale ja do něho. Nebo, že jsem předjel kolonu, která na mě údajně troubila, nic z toho na videu není, nebudu přesvědčovat o opaku.
Nazval jsem strážníka curakem protože mi bouchl do auta a ještě mi do oci tvrdí, že ja bouchl do něho.
Nejspíš konečně soud nařídil jednání, nebo možná exekutor ? Protože jinak nechápu, že se ponižujete na tuto úroveň a toto sdílíte.
PS: Kdyby od Vás chtěl Nsys koupit síť, moc dobře si rozmyslete zda jim síť prodáte. Ja jsem se musel dlouho upominat o úhradu, prakticky každá platba byla pozdě a klasické vymluvy typu: banka měla dát úvěr, ale nedala. Musíme zaplatit dodavatelům a tak potom tobě atp...
Do dneška mi Nsys dluží několik set tisíc a HW