profik jirka1988 stalo se to včera, na obou stranách nefoukal vítr, byla mlha. Ale zkusím. Předtím to 10 let fungovalo.
krb profik Nedavno jsem smeroval bth a 1,7v byl signal kolem -80db. Solidni signal je az nekde pod 1v. Ale nevim, jestli existuje prepoctova tabulka.
iTomB profik Hele ja uz nevim, stare jednotky uz hodne let nemam 😃. Nejstarsi/nejpomalejsi co mam, je SDV ci BT/BTD 😃
profik Aktuálně se fyzicky nepřipojíme přes Summit Management na Remote jednotku pod danou IP - na přímo přes notebook. Pokud je ale jednotka propojena do MT tak z RB ping na jednotku funguje...!!! Nevěděl byste někdo co s tím prosím?
profik Aktuálně, jednotka na přímo spojené do PC pingá, ale nejde se do ní dostat přes ten Summit Management ..Nevíte?
krb profik Co ocekavate bez hesla? Sms aplikace se podle me chova stejne jestli je neplatne heslo nebo jina ip/port. Upozorneni na nespravne heslo jsem nikdy nevidel.
profik ef jedeme tam za 2 hodiny, hodně nepřístupná střecha, musíme stavět lešení, ještě zkusím SCAN ODUs (na to jsem zapomněl, třeba to něco najde)
miract Ja bych to vyresetoval do kontejneru na elektroodpad a vyměnil to za něco alespoň 100Mbit. Narow, Alteru, … ti tady každý nabídne mraky. Taky mám nějaké ležáky. Mám někde i sadu UNI, kdyby bylo potřeba.