profik ef jedeme tam za 2 hodiny, hodně nepřístupná střecha, musíme stavět lešení, ještě zkusím SCAN ODUs (na to jsem zapomněl, třeba to něco najde)
krb profik Co ocekavate bez hesla? Sms aplikace se podle me chova stejne jestli je neplatne heslo nebo jina ip/port. Upozorneni na nespravne heslo jsem nikdy nevidel.
miract Ja bych to vyresetoval do kontejneru na elektroodpad a vyměnil to za něco alespoň 100Mbit. Narow, Alteru, … ti tady každý nabídne mraky. Taky mám nějaké ležáky. Mám někde i sadu UNI, kdyby bylo potřeba.
iTomB profik Hele ja uz nevim, stare jednotky uz hodne let nemam 😃. Nejstarsi/nejpomalejsi co mam, je SDV ci BT/BTD 😃
profik tak se podařilo na remote strane lehce hnout anténou (po dvou hodinách ´´ladění´´) a spoj jede. Jen teď uvažujeme na local straně, že dáme 90 cm ant, spoj 14 km ant 60 cm. Poptám zde na Bazaru. díky všem za odpovědi
crazyape Nechceš náhradní jednotky s 30+60? Jedny se mi tu valí. Zadarmo. Jižní Morava. Myslim ze do poslední chvíle jel. Kdyby třeba nekdo jel kolem ze by si to vzal …