soucez Jaký bios to nabízí pro RB600A? 2.19? Ano 2.19. Bios 2.20 je asi jen pro architekturu MipsBE Tak 2.19 by snad mohla vyřešit problémy s restartama. I když po osazení CM9 se to už drželo taky. Je RB600 se svým CPU400MHz a koprocesorem výkonnější než RB433AH které má CPU na 680MHz?
jenya RB600 urcite vykonnejsi neni. Podle me by se spis dal srovnavat s RB433. taky viz: http://www.routerboard.com/pdf/tests_july_2008.pdf
polk RB600 urcite vykonnejsi neni. Podle me by se spis dal srovnavat s RB433. taky viz: http://www.routerboard.com/pdf/tests_july_2008.pdf Pokud dobře koukám tak má 433AH navrh pouze v malých paketech, potom vyhrává RB600 , pokud to není dané těma gigabit portama.
jenya RB600 urcite vykonnejsi neni. Podle me by se spis dal srovnavat s RB433. taky viz: :) soooc RB600 urcite vykonnejsi neni. Podle me by se spis dal srovnavat s RB433. taky viz: :) Hlavne ten vykon nenahradi ruseni mezi kartama :( Zvlaste kdyz clovek potrebuje plny vykon karet do 12 dBi sektoru :( jenya RB600 urcite vykonnejsi neni. Podle me by se spis dal srovnavat s RB433. Spravna poznamka, RB433AH je v tomto testu omezen 100Mbps rozhranimi. Micmene vykon je vykon, ale pocet moznych rozhrani u RB600 nic nenahradi :) Hlavne ten vykon nenahradi ruseni mezi kartama :( Zvlaste kdyz clovek potrebuje plny vykon karet do 12 dBi sektoru :( Zkus pouzit jiny kanal : mashinepistole2 RB616 a RB750? že by nové modely? http://www.roc-noc.com/product.php?productid=201 honzam RB616 a RB750? že by nové modely? :) jenya RB616 a RB750? že by nové modely? :) Mas recht, mne taky. Doufejme, ze RB616 nebude nejaky podobny vojeb :) Osobne mi v produktech Mikrotiku opravdu velmi chybi neco o velikosti RB411, ale s vice mniPCI. hapi typuju že RB616 bude mít 1 ethernet a 6 wifin a RB750 bude výkonější RB450G honzam ale taky to může být jen rozšiřující deska pro RB600 maxik ano ano hodilo by se neco s 2-3 LAN popr i vice minipci ale hlavne ty eternety, kdo tam ma furt davat switche kvuli 2 kompum :) Ale hlavne velikost ala RB133 aby byla nahrada. rb433 se vetsinou jaksi nevejde. raven-il RB616 a RB750? že by nové modely? http://www.roc-noc.com/product.php?productid=201 podle vseho, ilustracni foto, pisou ... in molded plastic case and power suply a je tam standardni RB v kovove krabce soooc Dneska mi dosel novy RB450G - a v nem co jineho nez ... 3.21 - co s tim? upgrade nebo downgrade? maxik jiste ze pujde treba 3.10 airbilly jiste ze pujde treba 3.10 Pozor na to, prisli mi nove RB433AH, kde bol 3.20 a downgrade nieje mozny ! Cez winbox to nepreslo a po pouziti netinstall to uz nenabootovalo, could not mount .... mashinepistole2 jiste ze pujde treba 3.10 Pozor na to, prisli mi nove RB433AH, kde bol 3.20 a downgrade nieje mozny ! Cez winbox to nepreslo a po pouziti netinstall to uz nenabootovalo, could not mount .... Zeby nejaka zasadna zmena hw , alebo ? baz RB450G mi prisel s verzi 3.21, downgrade na 3.10 nesel, odmitlo to balicky. upgrade na 4.0 beta 2 sel, zkousim od patku doma jako ethernetovy router, zatim bez problemu. « Předchozí stránka Další stránka »
soooc RB600 urcite vykonnejsi neni. Podle me by se spis dal srovnavat s RB433. taky viz: :) Hlavne ten vykon nenahradi ruseni mezi kartama :( Zvlaste kdyz clovek potrebuje plny vykon karet do 12 dBi sektoru :( jenya RB600 urcite vykonnejsi neni. Podle me by se spis dal srovnavat s RB433. Spravna poznamka, RB433AH je v tomto testu omezen 100Mbps rozhranimi. Micmene vykon je vykon, ale pocet moznych rozhrani u RB600 nic nenahradi :) Hlavne ten vykon nenahradi ruseni mezi kartama :( Zvlaste kdyz clovek potrebuje plny vykon karet do 12 dBi sektoru :( Zkus pouzit jiny kanal : mashinepistole2 RB616 a RB750? že by nové modely? http://www.roc-noc.com/product.php?productid=201 honzam RB616 a RB750? že by nové modely? :) jenya RB616 a RB750? že by nové modely? :) Mas recht, mne taky. Doufejme, ze RB616 nebude nejaky podobny vojeb :) Osobne mi v produktech Mikrotiku opravdu velmi chybi neco o velikosti RB411, ale s vice mniPCI. hapi typuju že RB616 bude mít 1 ethernet a 6 wifin a RB750 bude výkonější RB450G honzam ale taky to může být jen rozšiřující deska pro RB600 maxik ano ano hodilo by se neco s 2-3 LAN popr i vice minipci ale hlavne ty eternety, kdo tam ma furt davat switche kvuli 2 kompum :) Ale hlavne velikost ala RB133 aby byla nahrada. rb433 se vetsinou jaksi nevejde. raven-il RB616 a RB750? že by nové modely? http://www.roc-noc.com/product.php?productid=201 podle vseho, ilustracni foto, pisou ... in molded plastic case and power suply a je tam standardni RB v kovove krabce soooc Dneska mi dosel novy RB450G - a v nem co jineho nez ... 3.21 - co s tim? upgrade nebo downgrade? maxik jiste ze pujde treba 3.10 airbilly jiste ze pujde treba 3.10 Pozor na to, prisli mi nove RB433AH, kde bol 3.20 a downgrade nieje mozny ! Cez winbox to nepreslo a po pouziti netinstall to uz nenabootovalo, could not mount .... mashinepistole2 jiste ze pujde treba 3.10 Pozor na to, prisli mi nove RB433AH, kde bol 3.20 a downgrade nieje mozny ! Cez winbox to nepreslo a po pouziti netinstall to uz nenabootovalo, could not mount .... Zeby nejaka zasadna zmena hw , alebo ? baz RB450G mi prisel s verzi 3.21, downgrade na 3.10 nesel, odmitlo to balicky. upgrade na 4.0 beta 2 sel, zkousim od patku doma jako ethernetovy router, zatim bez problemu. « Předchozí stránka Další stránka »
jenya RB600 urcite vykonnejsi neni. Podle me by se spis dal srovnavat s RB433. Spravna poznamka, RB433AH je v tomto testu omezen 100Mbps rozhranimi. Micmene vykon je vykon, ale pocet moznych rozhrani u RB600 nic nenahradi :) Hlavne ten vykon nenahradi ruseni mezi kartama :( Zvlaste kdyz clovek potrebuje plny vykon karet do 12 dBi sektoru :( Zkus pouzit jiny kanal :
jenya RB616 a RB750? že by nové modely? :) Mas recht, mne taky. Doufejme, ze RB616 nebude nejaky podobny vojeb :) Osobne mi v produktech Mikrotiku opravdu velmi chybi neco o velikosti RB411, ale s vice mniPCI.
maxik ano ano hodilo by se neco s 2-3 LAN popr i vice minipci ale hlavne ty eternety, kdo tam ma furt davat switche kvuli 2 kompum :) Ale hlavne velikost ala RB133 aby byla nahrada. rb433 se vetsinou jaksi nevejde.
raven-il RB616 a RB750? že by nové modely? http://www.roc-noc.com/product.php?productid=201 podle vseho, ilustracni foto, pisou ... in molded plastic case and power suply a je tam standardni RB v kovove krabce
soooc Dneska mi dosel novy RB450G - a v nem co jineho nez ... 3.21 - co s tim? upgrade nebo downgrade?
airbilly jiste ze pujde treba 3.10 Pozor na to, prisli mi nove RB433AH, kde bol 3.20 a downgrade nieje mozny ! Cez winbox to nepreslo a po pouziti netinstall to uz nenabootovalo, could not mount ....
mashinepistole2 jiste ze pujde treba 3.10 Pozor na to, prisli mi nove RB433AH, kde bol 3.20 a downgrade nieje mozny ! Cez winbox to nepreslo a po pouziti netinstall to uz nenabootovalo, could not mount .... Zeby nejaka zasadna zmena hw , alebo ?
baz RB450G mi prisel s verzi 3.21, downgrade na 3.10 nesel, odmitlo to balicky. upgrade na 4.0 beta 2 sel, zkousim od patku doma jako ethernetovy router, zatim bez problemu.