No KPE opravdu nema spoje v plastovy gewisce ale v poradnym odlitku.takze o ruseni bych se nebal krom toho co by mela delat 5,3 na strese:-)
Spolehlivost nevimzalezi na zkusenostech KPE M2(M3)(34mbit) zatim 100% spolehhlivost
Asura(68mbit) rekl byhc ze uspechaly vydani nehotovy fw atd ze zacatku problemy momentalne uz bez problemu bouzel propustnost neni uplne idealni.
alcoma je jina liga za jine penize bouzel moje zkusenost s MP90 taky nic moc(silhala ctvrt kanal jinam nez mela, ale vse vyreseno pristup alcomy prikladny i v jinych problemech, ale to je ok i u KPE dokonce rekl bych o neco lepsi jak jsou mensi je mozny otravovat kdykoliv a nejen pres tel sami dohledujou atd. ) rozpadne se pri slejvaku na stejny trase KPE nikdy nelehlo. Alcoma je lepsi ale taky o dost drazsi. alcoma ma lepe vyresene financovani.
Ze se rozpdal radom rozhodne nemuze KPE ta si je nevyrabi anteny jsou od stejneho vyrobce jako alcoma(nemyslim jirouse jak ma alcoma u tech levnejch verzi)
myslym ze by jsme mely byt z KPE,ALCOMU, ORCAVE(MIRACLE), ATH, SUMMIT vdecny kazdy si muze vybrat to pojitko ktere mu vyhovuje a cennami se tlaci dolu