Ahoj, narazil jsem nechtěně na jeden docela závažný problém. Začal jsem kupovat alubox, kam se dá umístit jedna 433 nebo dvě 411, po troše kutilství jsem tam umístil 4x RB411. V kanclu testy proti přehřívání a několika hodinový test propustnosti po rádiích, vše passed :) Po zprovozenění na střeše vznikl problém se spoji, spoje jsou v 5GHz na odlišných kanálech a CCQ klesá k 10%, po vypnutí wlan karet na třech RB411 se vše rozjede, jedno v jaké kombinaci. Nechápu, že se tento problém neobjevil již na stole. Poznámka - používám v síti pro bezdráty už jen RB411, protože mi nikdy nefungovalo korektně zapojení více karet do boardu, pokud se takhle R52 ruší vzájemně, tak už chápu proč to nefugovalo. Nějaké nápady ? :)
kovove steny boxu odrazaju signal... ked sa signal siri v krabici, tak sa rusia karty, tkore su v kovovej krabici. ideal je davat do jednej kovovej krabici jednu kartu.
ale uplne ideal je dat dat krabicu priamo na antenu a pouzit len kratky pigtail z anteny na kartu. podstatne to zlepsi vysledky.
ale to moze robit aj to, ze nemas zregulovane karty...