hmm hmm
ja myslel ze uz me trosku aspon znas, ja psal, ze jsme dokazali dat na 4km 196Mbit. Radiova cast to dala, ale nemam to testovane v "realnych podminkach". Takze se pripravuju na par testu, reakce na zaruseni a to vse v TCP na vice jak 1km.
Znám, psal jsi jako spousta jiných ty bludy o UDP, proto moje reakce. UDP provoz nemá vůbec, ale vůbec (a když píšu že vůbec, myslím tím vůbec) nic společného s normálním provozem.
Když už se tady bavíme o velkých přenosech, co si myslíš že to bude dělat venku, pokud to bude aspoň trošku stabilní. Kanál na každou stranu bude nepoužitelný, ještě s tím stylem s jakým se tady používají wifiny (plný kotel) to tady bude opravdu za chvilku i v 5ce vypadat jak ve 2,4ce. Někam se ty větší rychlosti musejí promítnout, a jinam než do širšího kanálu to nebude.
Píšeš o 4km a 196Mbit, pochlub se kolik to dalo v TCP? Neříkej mě žes to nezkusil a nebo jsi zapomněl? :)
No jeste dodam, ze jsem byl spise divak daneho testu ;) proto taky pisu, ze se pripravuju na sve testovani , takze jsem nezapomel, jen jsem nemel moznost to testovat ;).
Ja bych samo testoval prutok TCP, jako to delam vsude, jen 1x jsem ted vyuzil test UDP kdyz jsem potreboval na dalku testnout 100M Summita a TCP RB nejak uz nezvladali. Tak se mi UDP hodil na test, zda to opravdu jede do 100M ;).
ad. sirka kanalu. No meli jsme tam i spektrak a opravdu to jede na 20MHz sirce. Pri tech 200M+- to melo 2x 20MHz. V tomhletom se to chovalo jako turbo. 2 kanaly vedle sebe.