Tak mame po konferenci. Byl jsem, videl jsem. Prijel jsem trosku pozdejc (kolem 11te) ale i tak to bylo az do meho odjezdu super (odjizdel jsem ve 21). Abych to tak trosku ve strucnosti popsal, tak popravde receno jsem neposlouchal ani jednoho prednasejiciho. Totiz, byli to tematate, alespon pro me nezajimava, cimz nechci rici, ze snad mam ty temata zmaknute, ze jsem je jako nepotreboval slyset, ale proste a jednoduse co vas aktualne nezajima, to vas nebavi. A vlastne kdyz uz bylo neco by me zajimalo, tak sem tomu nerozumel, jako ze proste prednasejici mluvil tak ze mu nebylo rozumet v tom salu. Ale to bylo uplne stejne i minuly rok (tema mikrotik, slovensky kolega Krug tusim). Nicmene, opet jsem se setkal se zajimavymi lidmi, videl nejake zajimave veci a celkove to hodnotim jako podarene setkani a vubec nelituji ze jsem si na to ten jeden den vyclenil. Trosku vazla organizace vecerniho programu a rautu, ale ani pocasi nepralo tak jak by bylo zahodno a chapu ze to neni jednoduche. Bugatky byli ok, ale prase a nocni Rabi z minuleho roku to proste netrumflo ... tak zase za rok, snad ...