Leeonku, je jasné, že z historíckých dôvodov máme JJ takové a zasa makové a postupom času akosi zmizli zo siete. Ale dobre vieme všetci, že sme kedysi opravdu tak začínali. Keď bola hitovka JJ s límcom, kúpili sa treba 4x2 kusy a doteraz majú aké také uplatnenie v sieti. I keď je pravda, že sa len posúvajú na tie ľahko dostupné miesta a ku klientom. Ale zasa by som to tak nezatracoval. Máš pravdu, že ak dám 180€ za "luxusné" 2xJJ :-D alebo 230€ za 2xProwaxy, tak by som sa musel s koňom zraziť, aby som ušetril na takomto prvku.
Ale ak chce chalanisko proste postaviť sajt, ktorý nebude dlhodobo zaujímavý čo do počtu klientov, tak prečo by tam nedal niečo, čo nám v sieti funguje z roku 2005 :)
Len sa mi nepáčil tvoj prístup k anténam iného výrobcu ako Prowax. Sám JJ používam, lebo mi je ich ľúto hodiť do popolnice, keďže fungujú celkom fajn.
Takže ak chce ušetriť teraz, nakoľko mu to finančná situácia neumožňuje kúpiť mercedes, nech kúpi kľudne JJ, však za dva roky mu práve pripojený klienti v danej lokalite prinesú dosť dukátov na to, aby tam kúpil 4xProwax a tie JJ hodil zasa na nové miesto.
Leeonku, ty si tiež prvé firemné auto nemal Mercedes Vito, ale Embéčku Felíciu Combi a časom si ju posunul technikovi na zničenie
Řešení kterépopisuješ mi silně připomíná jednu konkurenční firmu, která při zbudování přípojného bodu automaticky dá jirouse 24db na příjem (s reklamou) a k tomu 2 všesměrky, jednu na 2,4Ghz, jednu na 5Ghz, sou to prostě takové jelita tady z Kyjovska ;)
Krása, aspoň majú peknú reklamu