Na 532A mi aj po rebootu stale ostava v3.30, skušal som npk aj samostatne baličky stále nič.... :? :?
Tohle u starších RB dělá licence, vsadím se, že máš upgradovatelnou licenci pouze na v.3.x. Kukni do SYSTEM --> LICENSE a co máš v políčku "Upgradable to:" v logu máš tipuju "License does not supported a new version".
Dík,mal si pravdu bolo to v licencii ale necham tam v3.30 ako mi to doporučoval Stanislav Hrncir..
Tak jsem v zapalu upgradovaciho nadseni upgradoval RB532A z 2.9.48 az na verzi 4.3 . V teto verzi (nebo mozna i drivejsich) dostanete moznost upgradovat az na v 5.x . Nicmene nedoporucuju upgradovat(mysleno pouze pro 532)... 3.30 se zda byt na vpoho, ale verze 4.3 po case vytuhuje. Udelalo mi to na 4 ruznych bodech nezavisle. Vydrzi jet tak cca 4 dny a potom vytuh. Několikrát se mi to podařilo dalkově restartovat pomoci MAC telnetu, ale dosla mi trpělivost a je tam zpět 3.30. Ostatní RB (411, 433, 450, 600, 750) jedou s 4.3 bez problemu.
Jinak takovy muj maly uspech... server x86, zakoupena licence pred 3 lety na 2.8.26 ... v ramci rocni maintenance a posleze zmeny lic. politiky upgradovano na 2.9.48 a nyni pres verzi 3.19 a 3.30 upgradovano az na 4.3 s "Upgradable to:" v 5.x . Na 3 roky starou licenci dobry ne??