• Měřící vozy NETCZECH

Dobrý den,

nyní mi hlásil zákazník, že se u nás pohybují 2 vozy s označením NETCZECH (diktoval mi to do telefonu, tak doufám, že to tak je) a jeden (dodávka) má na sobě "takové anténky" .... Nevím co si mám o tom myslet, na internetu jsem pod pojmem netczech nic nenašel - nevíte co to je?

Dobrý den,

nyní mi hlásil zákazník, že se u nás pohybují 2 vozy s označením NETCZECH (diktoval mi to do telefonu, tak doufám, že to tak je) a jeden (dodávka) má na sobě "takové anténky" .... Nevím co si mám o tom myslet, na internetu jsem pod pojmem netczech nic nenašel - nevíte co to je?

tzo bude asi neco podobneho jak u nas naposledy jezdikly merici auta z nemecka, male nemecke auto jeden cech 2 nemci vevnitr mensi merici pracoviste a na strese asi 50 pendreku a ruznych jinych antenek.. s ctu nemaj nic spolecneho ale meri na objednavku - a kseft

To je možné, Německo je za kopcem .... Ale co jim je do našich vln ... :)

To je možné, Německo je za kopcem .... Ale co jim je do našich vln ... :)

Ale CZECHNET ... možná to bude nějaká firma na objednávku, ale co měří? ... možná jde i o mobily ... kdo ví

Někteří poskytovatelé jsou paranoidní ze dvou věcí, jedna je konkurence a druhý ČTU :)) Tak tam projelo auto s anténkama, no :)

Spíš to bývá měření kvality služeb operátorů(O2, T-mobile, Vodafone atd...)

Oni si proměřují pokrytí a testují i chod služeb..

Spíš to bývá měření kvality služeb operátorů(O2, T-mobile, Vodafone atd...)

Oni si proměřují pokrytí a testují i chod služeb..

presne tak. Muzu potvrdit, v nasem okoli se pohybovali taky. Informace primo od Telefonicy, je to externi firma, ktera meri kvalitu signalu pro nasazeni 4G siti (pro Telefonicu).

Tusim nekde na Technetu o tom byl i kdysi clanek, ze prvni testy probihali v Liberci.

Po Olomouci jsem je taky videl jezdit. Dokonce jsem videl, jak je brala mestska policie, nebot veli bez povoleni do zakazu vezdu

Mira

📡 Telekomunikace.cz